ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ντοκιμαντέρ «Στο χιλιοστό»: Αποκαλύψεις για την εποχή των μνημονίων – Η μυστική συνάντηση Τσίπρα με Γερμανό πρέσβη
Σε… στυλ παρέλασης έφτασε το πρωί στην Βουλή η ΚΟ του ΜέΡΑ25 που αριθμεί εννέα μέλη. Μαζί με τους εκλεγμένους έφτασαν και υποψήφιοι βουλευτές, οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκλεγούν στις 7 Ιουλίου, όπως και συγγενείς και φίλοι.
Τα φλας τράβηξαν πάνω τους ο γνωστός μουσικός Ψαραντώνης και η Πάολα Ρεβενιώτη, η γνωστή ακτιβίστρια και πρωτεργάτρια του κινήματος ΛΟΑΤΚΙ, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι με το ΜέΡΑ25.
Στην πρώτη γραμμή ήταν φυσικά ο Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου, η οποία ήταν, επίσης, υποψήφια με το ΜέΡΑ25 στις ευρωεκλογές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Υόρκη: Ο Δήμαρχος Ζόχραν Μαμντάνι φιλοξενεί δεξίωση για την Ελληνική Ανεξαρτησία
- TEN (Νίκος Τσάκος): Στις 28 Μαΐου θα δώσει μέρισμα 0,578125 δολαρίων
- Πάνω από 2,7 δισ. συναλλαγές με κάρτα μέσα σε ένα χρόνο – Πώς οι πληρωμές με IRIS έβαλαν «φρένο» στη φοροδιαφυγή
- Σήμερα η κρίσιμη σύσκεψη των φορέων της Θεσσαλονίκης για την Ryanair
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.