• LIFE&STYLE

    Αγγελάκι της Victoria’s Secret αποκαλύπτει το απρόσμενο μυστικό του για τέλειο σώμα: Τρώτε άφοβα ελληνικό σουβλάκι!

    • NewsRoom
    model


    Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε πως ο χώρος της μόδας είναι σκληρός και πολλά από τα μοντέλα μένουν ακόμη και νηστικά για να διατηρήσουν σε φόρμα τα θεϊκό κορμί τους. Η περίπτωση όμως για την Elsa Hosk δεν μοιάζει με καμία άλλη… Πίσω από το καλλίγραμμο κορμί του διάσημου μοντέλου της Victoria’s Secret δεν κρύβεται η έντονη γυμναστική και οι σαλάτες αλλά αντιθέτως τo ελληνικό σουβλάκι!

    Hosk

    View this post on Instagram

    Lingerie and room-service ?

    A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

    Το διάσημο αγγελάκι Elsa Hosk μας εκμυστηρεύεται μερικά από τα μικρά μυστικά εκείνα που της επιτρέπουν να χαίρεται το καλλίγραμμο κορμί της. Δείτε ολόκληρο το διατροφικό πλάνο που ακολουθεί, στο οποίο μας περιγράφει ένα ένα τα γεύματα της ημέρας της.

    Hosk

    Πρωινό: Το πρώτο γεύμα της ημέρας είναι το σημαντικότερο και αυτό η Elsa το γνωρίζει πολύ καλά, γι΄αυτό το πρωινό της είναι γεμάτο πρωτεΐνες, αυγά και μπέικον, τα οποία την κρατούν χορτασμένη για περισσότερες ώρες.

    Μεσημεριανό: Το μεσημεριανό της είναι κάπως πιο λιτό, καθώς όπως δηλώνει τρώει ένα σάντουιτς με ντομάτα και mozzarella και μια σούπα φακές.

    Βραδινό: Η Elsa προσπαθεί να συνδυάσει τις βραδυνές εξόδους της με τις διατροφικές της συνήθειες. Όπως φαίνεται η Elsa λατρεύει την ελληνική κουζίνα καθώς το αγαπημένο της εστιατόριο, που βρίσκεται στην περιοχή Tribeca της Νέας Υόρκης, είναι το “The Greek”. Η ίδια φαίνεται να δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο ελληνικό σουβλάκι, καθώς στη παραγγελία της υπάρχει πάντα μια μερίδα σουβλάκι κοτόπουλο, συνοδευμένο με ρύζι και σαλάτα η οποία περιλαμβάνει πατάτα, αγγούρι, τηγανητό τυρί και φυσικά την γνωστή σε όλους μας φέτα.

    hosk

    Όπως σημειώνει το The Greek είναι το αγαπημένο της εστιατόριο. Αν και δεν δηλώνει φανατική των ενδιάμεσων σνακ, παρόλα αυτά φαίνεται πως όταν το κάνει προτιμάει να καταναλώνει ροφήματα smoothies. Εδώ φαίνεται να προτιμάει πάλι τα ελληνικά προϊόντα καθώς το αγαπημένο της σνακ είναι το ελληνικό, τζατζίκι.

    Hosk

    “Δεν συνηθίζω να τρώω σνακ. Προτιμώ να έχω κυρίως γεύματα και να τρώω τόσο όσο να επιβιώνω μέχρι το επόμενο γεύμα” ομολογεί το εντυπωσιακό μοντέλο.

    models

    Όπως είναι φυσικό η άσκηση αποτελεί μια καθημερινή της συνήθεια, ενώ τα αγαπημένα της αθλήματα είναι το μποξ και το μπάσκετ, κάτι που φαίνεται λογικό, καθώς πριν γίνει μοντέλο ασχολούνταν επαγγελματικά με το μπάσκετ.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/h-vromiki-diatrofi-tis-nina-agdal-video/68269

     

     

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

    http://www.mononews.gr/ta-mistika-diatrofis-apo-exi-adinates-ginekes/45592

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ