• LIFE&STYLE

    TΙΜΕ: Τα βρέφη των προσφύγων στην Ελλάδα σε πρώτο “πλάνο”


    Τα προσφυγόπουλα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα είναι το κεντρικό θέμα του αφιερώματος του περιοδικού TIME, το οποίο στο επετειακό τεύχος The Year Ahead για το 2017 αποφάσισε να βάλει τους αθώους πρωταγωνιστές της προσφυγικής κρίσης στο εξώφυλλό του.

    Στα τέσσερα εναλλακτικά εξώφυλλα του περιοδικού, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Δεκεμβρίου, φιγουράρουν τέσσερα βρέφη προσφύγων που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

    Όπως αναφέρεται στο εξώφυλλο: Η κρίση στη Συρία έχει προκαλέσει τη φυγή εκατομμυρίων ανθρώπων. Αυτή τη χρονιά ακολουθούμε τις ζωές τεσσάρων μωρών οι οικογένειες των οποίων κατάφεραν να ξεφύγουν.

    Η επιλογή αυτή έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας Time Finding Home στην οποία δημοσιογράφοι του περιοδικού θα καταγράψουν τη ζωή των τεσσάρων μωρών – τα ονομάτά τους είναι Rahaf, Heln, Hamida και Faraj – που γλίτωσαν τη φρίκη του πολέμου.


    Ήδη στο σχετικό λογαριασμό στο Instagram έχουν δημοσιευθεί οι πρώτες φωτογραφίες της 23χρονης Nour της μητέρας της Rafah τόσο πριν γεννηθεί η μικρή όσο και από το μαιευτήριο αλλά και τις πρώτες ημέρες της νέας οικογένειας μέσα σε μια σκηνή στην Ελλάδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Έως 9 μποφόρ οι άνεμοι – Χιόνι ακόμα και στην Αθήνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Ανατροπές της τελευταίας στιγμής – Νόμιμοι τρόποι για να μην πληρώσετε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επίδομα θέρμανσης: Πάνω από 130.000 αιτήσεις – Τι πρέπει να προσέξετε



    ΣΧΟΛΙΑ