array(0) {
}
        
    
Menu
-0.92%
Τζίρος: 68.77 εκατ.

Το παγκόσμιο πείραμα ξεκινά: Από τα μεσάνυχτα τέλος τα social media στους κάτω των 16 ετών στην Αυστραλία

Life & Style

TΙΜΕ: Τα βρέφη των προσφύγων στην Ελλάδα σε πρώτο “πλάνο”

Comments

Τα προσφυγόπουλα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα είναι το κεντρικό θέμα του αφιερώματος του περιοδικού TIME, το οποίο στο επετειακό τεύχος The Year Ahead για το 2017 αποφάσισε να βάλει τους αθώους πρωταγωνιστές της προσφυγικής κρίσης στο εξώφυλλό του.

Στα τέσσερα εναλλακτικά εξώφυλλα του περιοδικού, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Δεκεμβρίου, φιγουράρουν τέσσερα βρέφη προσφύγων που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται στο εξώφυλλο: Η κρίση στη Συρία έχει προκαλέσει τη φυγή εκατομμυρίων ανθρώπων. Αυτή τη χρονιά ακολουθούμε τις ζωές τεσσάρων μωρών οι οικογένειες των οποίων κατάφεραν να ξεφύγουν.

Η επιλογή αυτή έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας Time Finding Home στην οποία δημοσιογράφοι του περιοδικού θα καταγράψουν τη ζωή των τεσσάρων μωρών – τα ονομάτά τους είναι Rahaf, Heln, Hamida και Faraj – που γλίτωσαν τη φρίκη του πολέμου.


Ήδη στο σχετικό λογαριασμό στο Instagram έχουν δημοσιευθεί οι πρώτες φωτογραφίες της 23χρονης Nour της μητέρας της Rafah τόσο πριν γεννηθεί η μικρή όσο και από το μαιευτήριο αλλά και τις πρώτες ημέρες της νέας οικογένειας μέσα σε μια σκηνή στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Έως 9 μποφόρ οι άνεμοι – Χιόνι ακόμα και στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Ανατροπές της τελευταίας στιγμής – Νόμιμοι τρόποι για να μην πληρώσετε

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επίδομα θέρμανσης: Πάνω από 130.000 αιτήσεις – Τι πρέπει να προσέξετε

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με τα αδέλφια της, Άλκη, Πάρη και Μελίτα (video)
Η Δήμητρα Κούστα στην πρεμιέρα της Βίσση (video)
Ρομπέρτο Κούστας: Δήλωσε συμμετοχή στη Eurovision ο γιος του Γιάννη Κούστα
Έλενα Παπαρίζου: Εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο
Annabel’s: Η ιστορία του club όπου γιόρτασαν τα γενέθλιά τους τα παιδιά Τσάκου – Κριθαριώτη
Αυγή: Παραιτήθηκε ο διευθυντής Σπύρος Σουρμελίδης
Open: O Νταβιντιάν, o Παπαμιμίκος και τι συμβαίνει πραγματικά στον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη
Bvlgari: Το δαχτυλίδι των 180.000 δολαρίων της Ελίζαμπεθ Τέιλορ στον οίκο Christie’s
Γιατί έδιωξαν τη Σύνθια Σάπικα, η ατάκα της Κοσιώνη, το beef Πορτοσάλτε – Αναστασοπούλου, τα νέα ανοίγματα του Κυριακού, τι αγοράζει ο «Λούα – Λούα» και ποιος θα μεταδώσει το Μουντιάλ
Νταίζη Νίκα: Εξόρμηση στο Λονδίνο για τη μικρή αδελφή της Αλεξάνδρας Νίκα