• LIFE&STYLE

    Τι σχέση μπορεί να έχει το κινητό μιας γυναίκας με το σεξ και το ποτό

    • NewsRoom


    Το ότι σήμερα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα μέσα από το κινητό μας τηλέφωνο είναι δεδομένο. Με την χρήση του μπορούμε να παραγγείλουμε φαγητό, ποτό ακόμη και αμάξι. Υπάρχει όμως συγκεκριμένα, ένας μεγάλος αριθμός γυναικών που χρησιμοποιούν τις διευκολύνσεις της τεχνολογίας ακόμη και για λόγους αναπαραγωγής.

    Η ανερχόμενη εταιρεία Glow, προσφέρει μέσω εφαρμογής της, την δυνατότητα στις γυναίκες να συλλάβουν ένα παιδί ή να αποτρέψουν την σύλληψη του ακόμη και να λαμβάνουν συμβουλές σχετικά με την σεξουαλική τους ζωή.

    Η πρωτότυπη εταιρεία στήθηκε από τον δημιουργό της κορυφαίας διαδικτυακής εταιρείας πληρωμών, PayPal, Max Levchin, ο οποίος κατά καιρούς βρίσκει ανάλογες ευκαιρίες να ταρακουνήσει την αγορά.

    Max Levchin, συνιδρυτής της διαδικτυακής εταιρείας πληρωμών, Paypal
    Max Levchin, συνιδρυτής της διαδικτυακής εταιρείας πληρωμών, Paypal

    Η εφαρμογή της Glow έχει καταφέρει να συγκεντρώσει φανατικό κοινό, δηλαδή πάνω από 4 εκατ. γυναίκες παγκοσμίως, οι οποίες την χρησιμοποιούν για θέματα που σχετίζονται κυρίως με το σεξ. Ακόμη η ίδια προσφέρει μια αναλυτική λίστα δεδομένων, μέσα από την οποία μπορείτε να συλλέξετε πολλές πληροφορίες που αφορούν την σεξουαλική ζωή των γυναικών.

    Μεταξύ άλλων το Glow έχει εξετάσει τα ποσοστά του αλκοόλ που καταναλώνουν οι γυναίκες και πως αυτά συνδέονται με τις ερωτικές επιλογές τους τις οποίες λίγο αργότερα τις μετανιώνουν.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της εφαρμογής, οι γυναίκες συνηθίζουν να βγαίνουν κάθε Σάββατο.

    women in a bar

    Ενώ η λιγότερο συνηθισμένη μέρα για βραδινή έξοδο είναι η Τρίτη.

    Ενώ ο Ιούλιος αποδείχτηκε ο καλύτερος μήνας για τις βραδινές τους εξόδους.

    women drinking in a beatch

    Το καλοκαίρι είναι γενικά η καταλληλότερη εποχή για ποτό. Οι μήνες που ακολούθησαν τον Ιούλιο ήταν με σειρά ο Αύγουστος, ο Μάιος και τέλος ο Ιούνιος.

    Από την άλλη ο μήνας με τα χαμηλότερα ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ αποδείχτηκε ο Ιανουάριο.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία ο αριθμός των τριών ή περισσότερων ποτών μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο ριψοκίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά.

     

     

    Το 45% των γυναικών που ερωτήθηκαν απάντησαν πως χρειάζεται να καταναλώσουν 4 μέχρι 6 ποτά για να μεθύσουν. Ενώ ένα μικρό ποσοστό της κλίμακας του 5% μετά από ένα ποτό έχει ήδη ζαλιστεί.

    Τέλος όταν οι γυναίκες πίνουν, προτιμούν να καταναλώνουν κρασί σε ποσοστό (25%) ή κάποιο liquor σε ποσοστό (23%), μετά ακολουθούν τα cocktails σε ποσοστό (22%) και τέλος την μπύρα σε ποσοστό (14%).

     

    Διαβάστε επίσης:

    http://www.mononews.gr/anatrichiastiko-liontari-perni-ekdikisi-tin-ora-pou-zevgari-prospathi-na-fotografithi-video/53715

     



    ΣΧΟΛΙΑ