• LIFE&STYLE

    Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τα επαγγελματικά και τα ερωτικά του (video)

    • NewsRoom
    Ντάνος

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το επόμενο μεγάλο επαγγελματικό του βήμα, που σίγουρα προκάλεσε έκπληξη.

    Ο Ντάνος ανακοίνωσε ότι δέχτηκε πρόταση να υποδυθεί έναν ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Τατουάζ». Όπως, δήλωσε η πρόταση έγινε το καλοκαίρι από τον Ανδρέα Γεωργίου και σύντομα πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα.

    Στη συνέχεια, Αγγελόπουλος μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με τη νέα παίκτρια του Survivor 2 και Ολυμπιονίκη Κατερίνα Δαλάκα.

    «Όπως είναι γνωστό τα τελευταία δημοσιεύματα με θέλουν να είμαι σε σχέση με την Κατερίνα Δαλάκα, είναι κάτι πρόσφατο, μία πρόσφατη γνωριμία και είναι φιλικό όλο αυτό… Δε μου αρέσει να ασχολούνται με τα προσωπικά μου… Δεν είναι τιμητικό να βασίζονται πάνω σε μία φωτογραφία… Η Κατερίνα είναι μία φίλη και δεν είναι τιμητικό για μία κοπέλα να χρεώνουν ότι έχουν σχέση μαζί μου… Τη μία με αυτή και την άλλη με την άλλη», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

    Γιώργος Αγγελόπουλος-Κατερίνα Δαλάκα
    Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Αγγελόπουλος

    Δείτε τα βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με ποια παίκτρια του Survivor 2 έχει σχέση ο Γιώργος Αγγελόπουλος; (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο νικητής του Survivor θυμάται το 2017 – Τι εύχεται για τη νέα χρονιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι όμορφες ευχές της στον Γιώργο Αγγελόπουλο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ