• LIFE&STYLE

    Τι απάντησε η Άσλεϊ Γράχαμ στα αλαζονικά σχόλια της Κένταλ Τζένερ

    • NewsRoom


    Το πληθωρικό μοντέλο Άσλεϊ Γράχαμ ήταν καλεσμένη την προηγούμενη εβδομάδα στο talk show του Andy Cohen και βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να μιλήσει για το επάγγελμα της όπως επίσης και για κάποιες συναδέλφους της, όπως η νεαρή εκατομμυριούχος Κένταλ Τζέννερ.

    Η Άσλεϊ, που οσονούπω θα γίνει και μητέρα, σχολίασε τις δηλώσεις της Κένταλ Τζένερ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό LOVE τον περασμένο Αύγουστο, στην οποία παραδέχτηκε ότι πλέον επιλέγει πολύ προσεκτικά τις επιδείξεις στις οποίες συμμετέχει, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν ήμουν ένα από αυτά τα κορίτσια που κάνουν 30 shows κάθε σεζόν». 

    Η Άσλεϊ, που είναι plus size μοντέλο,  έδωσε χωρίς δισταγμό τη γνώμη της για την νεαρή Τζέννερ. «Ε λοιπόν, είναι πολύ τυχερή. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ τόσο τυχερή. Αυτό το στήθος και αυτά τα οπίσθια έπρεπε συνεχώς να παλεύουν» είπε κερδίζοντας ένα μεγάλο χειροκρότημα.

    Πολλά μοντέλα είχαν κατηγορήσει την Κένταλ για τα αλαζονικά της σχόλια σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει, καθώς λόγο της διάσημης οικογένειας της (Καρντάσιαν-Τζέννερ) είχε ανέκαθεν περισσότερα προνόμια (δουλειές και αναγνωρισιμότητα) από άλλα κορίτσια με περισσότερη εμπειρία στο χώρο. Παρ’ όλα αυτά, η Κένταλ στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει ότι έπρεπε να αφήσει για λίγο την καριέρα της πίσω για κάποιο διάστημα, διότι είχε κάποια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, που δεν την επέτρεπαν να εργαστεί.

    «Είχα εκατομμύρια δουλειές, όχι μόνο πασαρέλες, αλλά απ’ όλα. Ο συνδυασμός ήταν υπερβολικός και άρχισα να τα χάνω λίγο, οπότε χρειάστηκε να μείνω πίσω» είχε πει.



    ΣΧΟΛΙΑ