ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια δύσκολη στιγμή περνά η οικογένεια του Πορτογάλου σταρ του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ανακοίνωσή του στο Twitter, γνωστοποίησε πως ένα από τα κυοφορούμενα δίδυμα, που αναμενόταν να γεννηθεί το καλοκαίρι, έχασε τη μάχη με τη ζωή.
«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή.
Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα.
Κριστιάνο – Χορχίνα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης από τον αρχαιολογικό χώρο της Περβόλας: Εδώ συναντώνται οι πολιτισμοί που διαμόρφωσαν διαχρονικά τη Ρόδο
- Αίγιο: Ο 65χρονος Ιταλός προφυλακίστηκε μετά την απολογία του για το διπλό φονικό
- Βασίλης Κικίλιας: «Η ναυτιλία φέρνει επενδύσεις, δουλειές και προοπτική για την ελληνική οικογένεια»
- Απάντηση Δούκα κατά ΥΠΕΣ: Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι οι πολεοδομίες μεταφέρονται στο κτηματολόγιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.