• LIFE&STYLE

    Think about it: Όταν η Rihanna βραβεύτηκε από το Χάρβαρντ (video)

    Ριάνα


    “Think about it…but think big”: Η νέα στήλη του mononews δίνει τροφή για σκέψη. Μόδα για τον άνδρα και τη γυναίκα, διακόσμηση, tips, στέκια, trends, διάσημοι, στην καθημερινή σας lifestyle ενημέρωση.

    Οι μαγευτικές ζωγραφιές του Jaesuk Kim

    kimΜπορεί το όνομα Jaesuk Kim να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό σττους περισσότερους από εμάς, ωστόσο, σίγουρα θα έχετε δει κάποιο έργο τέχνης του. Ο Kim είναι ένας από τους αγαπημένους καλλιτέχνες στη βιομηχανία της μόδας, με πολύ γνωστούς οίκους (Gucci, Cartier, Bulgari και Lancôme) να του εμπιστεύονται ολόκληρα διαφημιστικά projects. Το ταλέντο του είναι πραγματικά αναμφισβήτητο.

    Spoiled στη Δάφνη

    spoiledΈαν έχετε αδυναμία στα δροσιστικά και ευφάνταστα cocktails, τότε πρέπει οπωσδήποτε να βρεθείτε στο Spoiled, στη Δάφνη. Αυτό το cafe-bar υπόσχεται να μας …κακομάθει και εμείς δεν έχουμε παρά να αφεθούμε στα έμπειρα χέρια των bartenders.

    Υ.Γ. Τα cocktails μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Candy Warhol.

    Η Rihanna βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και της απονεμήθηκε το βραβείο Ανθρωπισμού για το 2017

    Γνωρίζατε ότι η Rihanna έχει βραβευτεί πολλές φορές για τις φιλανθρωπικές της δραστηριότητες και ότι έχει βοηθήσει για την ανέγερση ενός δημόσιου κέντρου ογκολογίας και πυρηνικής ιατρικής για τη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστούστα νησιά Μπαρμπάντος; Για όλα αυτά, τιμήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια από το Χάρβαρντ με τη διάκριση Peter J. Gomes. Ο ευχαριστήριος λόγος της ήταν ομολογουμένως συγκινητικός.

    Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκος Ευαγγελάτος και το εξοχικό στη Χαλκίδα

    xalikda

    Στο εξοχικό τους στη Χαλκίδα βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Ευαγγελάτος με τη σύζυγό του Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας δυο φωτογραφίες στο Facebook και το Instagram.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Think about it: Η κόρη της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία, σε ρόλο μοντέλου για τον οίκο Dolce & Gabbana

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Think about it: Τι σχέση έχουν η αραβική Vogue με την Ελένη Μενεγάκη και το Big Bang Theory;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Think about it: Lydia Elise Millen, η «μούσα» του Instagram



    ΣΧΟΛΙΑ