• LIFE&STYLE

    «Θύματα» της πανδημίας δύο πριγκιπικοί γάμοι

    • NewsRoom


    Δύο πριγκιπικοί γάμοι αναβάλλονται φέτος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

    Η πριγκίπισσα Θεοδώρα ήθελε να πει φέτος το «ναι» στον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Τζ. Κούμαρ. Ωστόσο, λόγω της κρίσης του COVID-19 ο γάμος της ανιψιάς της βασίλισσας Mαργκρέτε της Δανίας πρέπει όμως να αναβληθεί επ’ αόριστον. Είναι η δεύτερη φορά που ο γάμος της 36χρονης πριγκίπισσας Θεοδώρας πρέπει να αναβληθεί.

    Μετά τον αρραβώνα της με τον Αμερικανό δικηγόρο τον Νοέμβριο του 2018, ο γάμος προγραμματιζόταν να πραγματοποιηθεί έναν χρόνο αργότερα. Επειδή όμως δεν βρέθηκε κατάλληλη ημερομηνία για την τελετή με την οικογένεια και τους φίλους, το ζευγάρι έπρεπε να κάνει υπομονή και να προγραμματίσει το γάμο για το 2020.

    Η Θεοδώρα δεν είναι όμως το μόνο βασιλικό μέλος που πρέπει να ακυρώσει τη γαμήλια τελετή του. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, πρέπει επίσης να αναβάλει το γάμο της λόγω κορονοϊού. Η Βρετανίδα γαλαζοαίματη αρχικά ήθελε να δεθεί με τα δεσμά του γάμου με τον Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι στο St. James Palace του Λονδίνου στις 29 Μαΐου 2020 και ύστερα από την τελετή θα ακολουθούσε μία μεγαλοπρεπή δεξίωση στο παλάτι του Μπάκινχαμ.

    Αλλά τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να γίνει. Ωστόσο, πηγές κοντά στην πριγκίπισσα αναφέρουν ότι η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ σχεδιάζει μια ακόμη μεγαλύτερη γαμήλια τελετή για το 2021, μετά την κρίση του κορονοϊού.



    ΣΧΟΛΙΑ