• LIFE&STYLE

    Θύμα χάκερ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – «Νιώθω αηδία για όσα έγραψαν»

    • NewsRoom

    Γιάννης Αντετοκούνμπο


    Θύμα χάκερ έπεσε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν επιτήδειοι παραβίασαν τον λογαριασμό του στο Twitter και άρχισαν να γράφουν μια σειρά από απαράδεκτα tweets με αποδέκτες συναδέλφους του στο NBA.

    Οι χάκερ προσποιούμενοι τον Έλληνα All Star στο Twitter έστειλαν χυδαία μηνύματα στον ΛεΜπρον Τζέιμς, τον Στεφ Κάρι, σε συμπαίκτες του στους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ δεν δίστασαν να αναφερθούν με απαίσιο τρόπο στον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ.

    Μάλιστα, οι επιτήδειοι δεν αρκέστηκαν στην παραβίαση του λογαριασμού του στα social media, αλλά κατάφεραν να έχουν πρόσβαση και στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

    Ο επίσημος λογαριασμός των Μιλγουόκι Μπακς έσπευσε να ενημερώσει για το συμβάν, ενώ λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να ανακτήσει τον λογαριασμό του και επανήλθε με ένα κείμενο ξεκαθαρίζοντας ότι νιώθει αηδία και απογοήτευση για το περιστατικό.

    Ακόμη, ζήτησε συγγνώμη από όλους όσοι δέχτηκαν λεκτική επίθεση μέσω του προφίλ του από τους χάκερ.

    Το μήνυμα του Αντετοκούνμπο:

    «Γεια σας. Είμαι και πάλι εδώ και θα ήθελα να σας ενημερώσω για το περιστατικό με τους λογαριασμούς μου στα σόσιαλ μίντια. Με χάκαραν και η υπόθεση είναι υπό έρευνα αυτή τη στιγμή.

    Τα ποστ και τα tweets ήταν υπερβολικά απαράδεκτα και είμαι πολύ απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος έγραψε αυτά τα απαίσια πράγματα.

    Νιώθω απαίσια που οι Μπακς, ο Κρις (Μίντλετον), ο Λεμπρόν (Τζέιμς) και η οικογένεια Κάρι συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα κακεντρεχή και αναληθή tweets.

    Νιώθω ιδιαίτερα απαίσια για την οικογένεια Μπράιαντ που σε μια περίοδο που πενθεί δεν θα έπρεπε να γίνουν αντικείμενο αρνητικότητας και απαράδεκτης συμπεριφοράς.

    Ευχαριστώ που υποστηρίζετε εμένα και την οικογένειά μου και μείνετε ασφαλείς», έγραψε στην ανακοίνωσή του ο Αντετοκούνμπο.

    Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:



    ΣΧΟΛΙΑ