Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε με το νέο του τραγούδι, στο οποίο γίνεται αναφορά στα κατεχόμενα της Κύπρου, ο ράπερ Tus κατά κόσμον Χρήστος Τούσης.
Μάλιστα, ο τραγουδιστής με τον συνάδελφό του Johnny Black έφτιαξαν ένα video clip για το τραγούδι, το οποίο αρκετά δημοσιεύματα στο νησί το χαρακτηρίζουν ρατσιστικό, σεξιστικό και προσβλητικό για τη Μεγαλόνησο.
«Στα κατεχόμενα πηγαίνω συνεχόμενα κάθε βράδυ κι άλλη εμπειρία με άλλη γκόμενα. Εγώ θα λύσω το Κυπριακό κουφάλες, να διώξετε τους Τούρκους, να μείνουν οι Τουρκάλες», αναφέρουν χαρακτηριστικά κάποιοι από τους στίχους.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Πτώση στις νέες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας
- Τηλεμαραθώνιος ΑΝΤ1: Συγκέντρωσε 3.330.000 ευρώ – Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών και το όραμα του Θοδωρή Κυριακού
- Performance Shipping (Αλίκη Παληού και Ανδρέας Μιχαλόπουλος): Παρέλαβε το M/T P. Beverly Hills – mononewsTV
- ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή – Μεσόγειος ΑΕ: Υπεγράφη η σύμβαση για Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων μεταξύ Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και κοινοπραξίας