Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε με το νέο του τραγούδι, στο οποίο γίνεται αναφορά στα κατεχόμενα της Κύπρου, ο ράπερ Tus κατά κόσμον Χρήστος Τούσης.
Μάλιστα, ο τραγουδιστής με τον συνάδελφό του Johnny Black έφτιαξαν ένα video clip για το τραγούδι, το οποίο αρκετά δημοσιεύματα στο νησί το χαρακτηρίζουν ρατσιστικό, σεξιστικό και προσβλητικό για τη Μεγαλόνησο.
«Στα κατεχόμενα πηγαίνω συνεχόμενα κάθε βράδυ κι άλλη εμπειρία με άλλη γκόμενα. Εγώ θα λύσω το Κυπριακό κουφάλες, να διώξετε τους Τούρκους, να μείνουν οι Τουρκάλες», αναφέρουν χαρακτηριστικά κάποιοι από τους στίχους.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συρία: Οι καθολικές εκκλησίες στη Δαμασκό ακύρωσαν τις λιτανείες για την Κυριακή των Βαΐων
- Λίβανος: Θα προσφύγει στον ΟΗΕ για την ισραηλινή επίθεση με θύματα δημοσιογράφους
- Μαρινέλλα: Σίγησε η φωνή που έφερε την άνοιξη – Η ζωή της μεγάλης ντίβας
- Ιράκ: Διέταξε έρευνα μετά την επίθεση με drone στην κατοικία του προέδρου του ιρακινού Κουρδιστάν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.