• LIFE&STYLE

    Θετικός στον κορονοϊό ο Θανάσης Πολυκανδριώτης

    • NewsRoom

    Θανάσης Πολυκανδριώτης


    Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο μουσικοσυνθέτης, Θανάσης Πολυκανδριώτης, έπειτα από διενέργεια καθιερωμένου rapid test για την μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

    Όπως εξήγησε ο ίδιος ο Θανάσης Πολυκανδριώτης μέσα από το Facebook, συμμετείχε στην μουσική εκπομπή του Mega με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ωστόσο, το rapid test, στο οποίο υποβάλλονται όλοι πριν την είσοδό τους στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, έδειξε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

    «Τις τελευταίες ημέρες κατά τη διάρκεια των προβών για τη συμμετοχή μου στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, προσκεκλημένος του Γιώργου Μαζωνάκη, λίγο πριν από την είσοδό μου στο θέατρο και κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου rapid test, διαγνώσθηκα θετικός», έγραψε στο Facebook.

    Και συνέχισε: «Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι μου, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα. Σας ευχαριστώ ήδη για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας και υπόσχομαι στο Γιώργο πως θα κάνουμε σύντομα όλα αυτά τα μεγάλα πράγματα που έχει υποσχεθεί ο ένας στον άλλον για το μπουζούκι μας».

    Με τη σειρά του ο Γιώργος Μαζωνάκης σχολίασε κάτω από την ανάρτηση: «Θανάση μου, για εμένα αυτά τα μεγάλα πράγματα να ξέρεις ξεκίνησαν από την ημέρα που συναντηθήκαμε. Είμαι εδώ και σε περιμένω μαζί με όλους όσους μας στήριξαν να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερη δύναμη όσα για το μοναδικό μας μπουζούκι ξεκινήσαμε».

    Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

    Διαβάστε επίσης:

    Ο κλήρος έπεσε στον Λε Καρέ – Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος Βρετανός συγγραφέας

    Η Σίλια Κριθαριώτη ποζάρει με την κούκλα κόρη της (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020



    ΣΧΟΛΙΑ