• LIFE&STYLE

    Θετικός στον κορονοϊό ο Ανδρέας Μικρούτσικος

    • NewsRoom
    Ανδρέας Μικρούτσικος

    Ανδρέας Μικρούτσικος


    Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα.

    Αυτός είναι και ο λόγος που ο παρουσιαστής απουσιάζει για δεύτερη συνεχή ημέρα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

    «Επικοινώνησα χθες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και μου είπε να ενημερώσω τους τηλεθεατές. Να σας πω ότι δυστυχώς κόλλησε κορονοϊό, παραμένει στο σπίτι του μαζί με τη σύντροφό του.

    Είναι καλά αλλά όπως καταλαβαίνετε επειδή είχε και τα υποκείμενα νοσήματα πρέπει να προσέχει. Του στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια και τον θέλουμε γρήγορα κοντά μας.

    Θα πάνε όλα καλά. Είναι πολύ δυνατός ο Ανδρέας μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

    Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως είχε γίνει γνωστό ότι στον ιό βρέθηκε θετική η σύντροφός του, Έλενα.

    Δείτε το βίντεο:

    Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα προβλήματα υγείας

    Τον τελευταίο χρόνο ο πρώην παρουσιαστής του Big Brother αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, ενώ είχε νοσηλευτεί. Μάλιστα, ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως κόντεψε να πεθάνει.

    «Τράβηξα με την υγεία μου ένα εκατομμύριο πράγματα, έχω εξαντλήσει τις μισές ζωές γάτας! Θα το πω απόλυτα και στα όρια τα επιστημονικά. Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά. Έπαθα πνευμονικό οίδημα δυο μέρες μετά τον θάνατο του Θάνου.

    Ήμουν μόνος στο σπίτι, πρόλαβα να πάρω τον γιο μου για να τον χαιρετήσω και με έσωσε γιατί ήρθε, με πήρε και εγώ είχα ξαπλώσει με συγκεκριμένο τρόπο για αν μη με βρουν κάτω. Αναπνοή μηδέν, τίποτα. Μετά από τρεις μέρες ανοίγω τα μάτια μου και δεν το πιστεύω ότι βλέπω ανθρώπους στην εντατική διασωληνωμένος.

    Με γλίτωσαν και το θεώρησαν θαύμα μέχρι και οι γιατροί. Παλμοί ανύπαρκτοι, τίποτα. Μετά εκεί που συνερχόμουν, τσίμπησα έναν πυρετό και είχα τρεις μήνες το καλοκαίρι στον Ευαγγελισμό με εγχειρήσεις, με σηψαιμία και δύο φορές έφτασα στο όριο και με γλίτωσαν», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε: «Να καταλάβεις, μου βρήκαν και μου έβγαλαν καρκίνους και θεωρήθηκε πταίσμα. Δηλαδή όταν παθαίνεις σηψαιμία και δεν χτυπιέται, δεν βλέπεις μπροστά σου. Συνήλθα όμως, γύρισα τρεισίμησι μήνες, νόμιζα ότι θα μείνω μόνιμα, δεν μπορούσα να περπατήσω. Ακόμα δεν έχω συνέλθει τελείως αλλά είμαι καλά, μην λέω πολλά».

    Διαβάστε επίσης:

    Σοφία Βόσσου: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος διασωληνώθηκε προληπτικά (video)



    ΣΧΟΛΙΑ