• LIFE&STYLE

    Θέλετε να πάτε διακοπές στο εξωτερικό; Αυτά είναι τα 11 πολυτελή θέρετρα που αξίζει να δείτε

    • NewsRoom


    Οι διακοπές αποτελούν μάλλον την καλύτερη περίοδο του χρόνου, αφού επιτέλους, για λίγες μέρες τα τηλέφωνα κλείνουν, το πρωινό ξύπνημα αναβάλλεται και η ξεκούραση με τη διασκέδαση εναλλάσσονται, ακριβώς όπως τον υπόλοιπο καιρό εναλλάσσεται η εργασία με την καθημερινότητα!

    Ωστόσο όλοι μας κάποια στιγμή προγραμματίσαμε κάτι λάθος στις διακοπές ή κάτι δε πήγε και τόσο καλά. Λάθος επιλογή ξενοδοχείου, λάθος μέρος, λάθη πολλά, και όταν έχεις μία εβδομάδα για να περάσεις καλά και να γεμίσεις μπαταρίες τα λάθη δεν επιτρέπονται!

    Και επειδή εμείς ξέρουμε πολύ καλά πως η ποιότητα μετράει σας παρουσιάζουμε 11 από τα πλέον πολυτελή θέρετρα, που περιλαμβάνουν τα πάντα στις τιμές τους, σε ολόκληρο τον κόσμο:

    Constance Moofushi, Maldiveshotel 1

    Το θέρετρο αυτό είναι ιδανικό για τους λάτρεις των καταδύσεων και βρίσκεται μόλις 30 λεπτά μακρυά από ένα από τα καλύτερα σημεία για καταδύσεις στον κόσμο.  Τα 101 σε ρουστίκ στυλ σπιτάκια, είναι πλήρως εξοπλισμένα με mini bars, συστήματα ψυχαγωγίας και εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Σε συνδυασμό με την ειδυλλιακή παραλία, τα θαλάσσια σπορ, το εξαιρετικό φαγητό και ποτό αλλά την όμορφη πισίνα, είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε στις διακοπές σας.

    The Royal Hideaway Playacar, Playa Del Carmen

    the-royal-hideaway-playacar-playa-del-carmen

    Το Royal Hideway Playacar είναι ένα από τα πιο πολυτελή ακίνητα στην περιοχή. Διαθέτει άνετα δωμάτια, πλήρεις υπηρεσίες spa με εξαιρετικές θεραπείες, πολλές πισίνες και το καλύτερο φαγητό της περιοχής.

    Samabe Bali Suites & Villas samabe-bali-suites-and-villas

    Το Samabe Bali Suites & Villas, είναι ένα υπέρ-πολυτελές, μπροστά στη θάλασσα, θέρετρο 5 μόλις λεπτά μακρυά από το κεντρικό Nusa Dusa. Οι 81 αριστοκρατικές σουίτες που διαθέτει συνδυάζουν το παραδοσιακό με το σύγχρονο στοιχείο του Ινδονησιακού πολιτισμού. Τα μπαλκόνια των δωματίων έχουν απεριόριστη θέα στον καταγάλανο ωκεανό που απλώνεται μπροστά τους. Οι βίλες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και τουλάχιστον 2 δωμάτια έκαστη. Το υπέροχο spa, η ιδιωτική παραλία, τα δύο εξαιρετικά εστιατόρια, οι πολλές δραστηριότητες που καθημερινά προσφέρονται και η λέσχη για παιδιά, το κάνουν να μοιάζει με τον ιδανικό προορισμό.

    Blackberry Farm, Tennessee

    blackberry-farm-tennessee

    Αυτό το υπέροχο αγρόκτημα – ξενοδοχείο, είναι, στην ουσία, ένα απομονωμένο καταφύγιο για τους καλοφαγάδες και τους λάτρεις της φύσης. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις ομορφιές των Απαλάχιων όρων συμμετέχοντας σε έναν μεγάλο αριθμό δραστηριοτήτων που προσφέρονται. Επίσης στο θέρετρο διατίθεται ένα ήσυχο και όμορφο spa αλλά και δύο  πισίνες. Οι επισκέπτες μπορούν να διαμείνουν είτε στις πολυτελείς κατοικίες είτε σε κάποιο δωμάτιο στο κεντρικό κτήριο του θέρετρου.

    Spice Island Beach Resort, Grenadaspice-island-beach-resort-grenada

    Άνοιξε τις πύλες του και υποδέχθηκε το κοινό για πρώτη φορά το 1961, και από τότε εξακολουθεί να είναι ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της Γρανάδα. Ανακαινισμένο μόλις το 2013, ΤΟ Spice Island Resort, διατήρησε τα δωμάτια του πεντακάθαρα, φωτεινά και ανεπιτήδευτα σικ. Εδώ το all – inclusive, συμπεριλαμβάνει όλα τα γεύματα και στα 2 εστιατόρια του, τα πλήρως εξοπλισμένα minibars αλλά και το wi-fi.

    Beyond Xaranna Okavango Delta Camp, Botswana

    andbeyond-xaranna-okavango-delta-camp-botswana

    To Beyond Xaranna Okavango Delta Camp δεν είναι απλά ένα ξενοδοχείο, είναι μία εμπειρία! Εδώ μπορείς να βιώσεις την εμπειρία του safari και να γνωρίσεις όλη την άγρια ζωή της περιοχής! Οι 9 τύπου safari σκηνές που διαθέτει έχουν μεγάλα μπάνια, ιδιωτικές πισίνες, κρεβάτια με ουρανό και όμορφη διακόσμηση εμπνευσμένη από τον αφρικανικό πολιτισμό.

    Grand Velas Riviera Maya

    grand-velas-riviera-maya (1)

    Οι υπέροχες παραλίες με την λευκή άμμο και τα εξαιρετικά τιρκουάζ νερά της θάλασσας συνθέτουν ένα τοπίο που θυμίζει καρτ-ποστάλ. Διαθέτει 491 σουίτες που “απλώνονται” σε 3 κτήρια, δύο εκ των οποίων προορίζονται για οικογένειες και η μία αποκλειστικά και μόνο για ενήλικες. Όλες όμως διαθέτουν εντυπωσιακές πισίνες, γυμναστήρια και εστιατόρια.

    The Village Coconut Island, Phuket

    the-village-coconut-island-phuket

    Η πρόσβαση σε αυτό το μοναδικό θέρετρο γίνεται μόνο με θαλάσσιο ταξί ή με ελικόπτερο προσδίδοντας μία απόλυτη αίσθηση ιδιωτικότητας και έτσι οι διακοπές σας αποκτούν άλλο νόημα! Εδώ οι τεράστιες βίλες και σουίτες διαθέτουν όλες τους κουζίνες, πισίνες και με θέα στους κήπους ή στον κόλπο Phang Nagh. Εκτός από όλα τα άλλα, το θέρετρο προσφέρει και τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις μαθήματα μαγειρικής στη σχολή που έχει. Εκεί οι επισκέπτες μπορούν να μυηθούν στα μυστικά της  παραδοσιακής ταυλανδέζικης κουζίνα.

    Fowl Cay Resort, Bahamas

    fowl-cay-resort-bahamas (1)

    Οι πολυσύχναστες παραλίες είναι κάτι ανήκουστο στο Fowl Cay Resort, καθώς στο μικρό ιδιωτικό αυτό νησί το ανώτατο όριο των επισκεπτών μπορεί να ανέλθει μέχρι και τους 28. Οι ευρύχωρες βίλες προσφέρουν εκτός από τη χρήση μίας ιδιωτικής βάρκας και ένα ιδιωτικό γήπεδο γκολφ, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, μπαρ και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

    Pullman Marrakech Palmeraie Resort and Spa

    pullman-marrakech-palmeraie-resort-and-spa

    Μία σικ όαση με μαροκινή αισθητική για μοναδικές διακοπές, το ξενοδοχείο Pullman Marrakech Palmeraie Resort and Spa, περιλαμβάνει εκτός των άλλων, δραστηριότητες για όλους! Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για τις δραστηριότητες που προσφέρει στα παιδιά, τις πολλές πισίνες που διαθέτει, τα γήπεδα mini-golf και τις παιδικές λέσχες. Όσον αφορά τους ενήλικες θα εκτιμήσουν το υπέροχο spa με τα παραδοσιακά χαμάμ αλλά και τις εξαίσιες και ιδιαίτερες επιλογές που προσφέρονται στο φαγητό.

    Lily Beach Resort & Spa, Maldives lily-beach-resort-and-spa-maldives

    Ξανά άνοιξε το 2009 και αποτελεί ένα απίστευτα ρομαντικό ξενοδοχείο ιδανικό για οικογένειες που στην τιμή τους περιλαμβάνει γεύματα, ποτά και δραστηριότητες. Τα κομψά του δωμάτια διαθέτουν υπαίθρια μπάνια με υδρομασάζ, υπαίθρια εξέδρες που οδηγούν απευθείας στον ωκεανό ή στην παραλία αλλά και διάφορες ανέσεις όπως είναι αντηλιακά, εξοπλισμένα πλήρως bar και μεγάλες τηλεοράσεις. Το ξενοδοχείο προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες για τα παιδιά και πολλά θαλάσσια σπορ για τους μεγάλους. Το μόνο αρνητικό είναι η στενή παραλία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/afta-ine-ta-30-omorfotera-panepistimia-tis-evropis/74322



    ΣΧΟΛΙΑ