Την τύχη του στις οντισιόν του The X Factor δοκίμασε ένας ψάλτης, ο 48χρονος Χρήστος-Γεώργιος Βλαχόπουλος.
Όπως είπε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της οντισιόν του, είναι κομπάρσος ηθοποιός, ψάλτης και προσπαθεί να σπουδάσει Θεολογία.
Με το τραγούδι ασχολείται τα τελευταία 5 χρόνια, όπως ανέφερε, μέσα από τη χορωδία της εκκλησίας.
Ο 48χρονος εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή με σκοπό να τραγουδήσει το «Χαμένο Νησί» του Ανδρέα Μικρούτσικου, ωστόσο το άγχος του τον κατέβαλε και δεν μπόρεσε να το ερμηνεύσει.
Τότε, οι κριτές του ζήτησαν να το τραγουδήσει acapella, χωρίς μουσική, αλλά δεν κατάφερε να τους εντυπωσιάσει και να περάσει στην επόμενη φάση του X Factor.
Δείτε την οντισιόν του ψάλτη:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ: Μοιράστηκε βίντεο με τον Ηλιόπουλο να κάνει βόλτα στο λιμάνι του Βόλου
- ΗΠΑ: Βύθισαν πλοίο του Ιράν στον κόλπο του Ομάν – «Να καταθέσουν τα όπλα τους»
- Πετρέλαιο: Στα 80 δολάρια το Brent – Φόβοι για άλμα στα 100 – Παραγωγή κατά 206.000 βαρέλια/ημερησίως αποφάσισε ο ΟΠΕΚ+
- Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά καυσίμων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.