Από τη νέα σεζόν, δύο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ, το Voice και το Survivor, επιστρέφουν στις τηλεοπτικές οθόνες, με γνώριμα πρόσωπα στο δυναμικό τους.
Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ο Νίκος Γεωργιάδης, το «The Voice» θα βγει κανονικά στον αέρα στο πρώτο μισό της επόμενης σεζόν.
Στην παρουσίαση θα είναι κανονικά ο Γιώργος Λιανός, αλλά μόνος του. Η Χριστίνα Μπόμπα δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο του talent show.
Λίγη ώρα αργότερα, στο «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε: «Έρχεται το Survivor, επιστρέφει. Και το πιο σημαντικό, έχω παρουσιαστή – έκπληξη… Ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι πάλι, καμία ανατροπή, αφού είναι πολύ καλός.»
Δείτε τα ρεπορτάζ:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=102&v=-OUCWbtm0SI&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άννα Ευθυμίου: Η Κυβέρνηση με πράξεις αποδεικνύει ότι βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους
- Το Ιράν παρουσίασε, μέσω Πακιστάν, την τελευταία πρότασή του στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
- Εύοσμος: Χειρουργήθηκε ο 5χρονος που ακρωτηριάστηκε στο δάχτυλο σε νηπιαγωγείο
- Exxon Mobil – Chevron: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη τους το α’ τρίμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.