• LIFE&STYLE

    The 2Night Show: Ποιοι είναι καλεσμένοι σήμερα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

    • NewsRoom

    Γρηγόρης Αρναούτογλου


    Απόψε Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου στις 22:45 στον ΑΝΤ1 o Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει γενέθλια. Τι έκπληξη του επιφυλάσσουν οι «Μύγες» μέσα στο πλατό; Πώς θα αντιδράσει ο αγαπημένος παρουσιαστής όταν δει τι του έχουν ετοιμάσει; Ένα είναι σίγουρο. Δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει!

    Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης καλωσορίζει στην εκπομπή τον Γιάννη Πάριο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, σε μια σπάνια και αποκλειστική συνέντευξη, παρουσιάζει στον Γρηγόρη το ντουέτο «Έχω Εσένα», με το γιο του Χάρη Βαρθακούρη, που συμπεριλαμβάνεται στο νέο του δίσκο, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από τη MINOS EMI. Μιλάει για τη ζωή και την καριέρα του και εξομολογείται σε ποιον θα ζητούσε συγγνώμη, αν του δινόταν η ευκαιρία.

    Επίσης, στο «The 2Night Show» έρχεται ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Εμφανίζεται στο στούντιο της εκπομπής ως «Αγκάθα», από το μιούζικαλ «Ματίλντα» στο οποίο πρωταγωνιστεί. Σε έναν απολαυστικό διάλογο, ο θεατρικός ρόλος μεταφέρεται στην τηλεοπτική εκπομπή με πολλά άλλα καυστικά σχόλια.

    Καλεσμένη του Γρηγόρη και η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου. H Μαρία Κορινθίου μιλάει για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, πριν από λίγες μέρες έξω από το σπίτι της και αποκαλύπτει στον Γρηγόρη, τις απειλές που έχει δεχτεί τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της Γιάννης Αϊβάζης. Μας μιλάει για την παράσταση «Η Νεράιδα Και Το Παλικάρι» στην οποία πρωταγωνιστεί και αποκαλύπτει αν τελικά πήρε τη σωστή απόφαση να βάψει ξανθά τα μαλλιά της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: GNTM: Ποια κοπέλα αποχωρεί μία ανάσα πριν τον ημιτελικό; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το χαστούκι στις γυναίκες και η αθωότητα της Καινούργιου, της Σκορδά και του Αρναούτογλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η… απολογία της Ιωάννας Μπέλλα: Με αιφνιδίασε ο Αρναούτογλου



    ΣΧΟΛΙΑ