• LIFE&STYLE

    Θα εντυπωσιαστείτε εάν δείτε που ξοδεύουν τα λεφτά τους οι νέοι 


    Ξεχάστε τα ρούχα και τα παπούτσια: πλέον οι νέοι ξοδεύουν τα χρήματά τους αλλού.

    Ο Jim Cramer, μιλώντας στο CNBC, αποκάλυψε τα τρία πράγματα στα οποία προτιμούν να «επενδύσουν» σήμερα οι νέοι τα χρήματα που βγάζουν:

    Uber

    uber

    Ο Jason Dorsey του Center for Generational Kinetics δήλωσε στο Business Insider τον περασμένο Ιανουάριο ότι οι νέοι (και οι έφηβοι μεταξύ αυτών) προτιμούν να ξοδεύουν χρήματα σε εμπειρίες και τεχνολογία. Το Uber είναι η «χρυσή τομή» ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

    Επιπλέον, το Uber υπογραμμίζει τη γενική απέχθεια της γενιάς των millennials απέναντι στην ιδιοκτησία εν γένει.

    «Πληγωμένοι από τα χρέη των φοιτητικών δανείων και τη Μεγάλη Ύφεση, οι millennials δίνουν λιγότερη έμφαση στην ιδιοκτησία και περισσότερη στο να μοιράζονται και να ανταλλάσσουν για να έχουν πρόσβαση σε επιθυμητά αγαθά», ανέφερε πέρυσι η Jilian Mincer του Reuters. «Αυτές οι συμπεριφορές έχουν εκτινάξει επιχειρήσεις όπως η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων Zipcar, η υπηρεσία ταξί Uber και το site ενοικίασης σπιτιών Airbnb».

    Κινητά τηλέφωνα

    cell phone

    Τα κινητά τηλέφωνα είναι must για τους νέους ανθρώπους. Μάλιστα, μία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι, πολύ απλά, οι νέοι άνθρωποι δεν μπορούν καν να λειτουργήσουν χωρίς τα κινητά τους.

    Τα κινητά τηλέφωνα συχνά αποτελούν το κύριο μέσο επικοινωνίας τους, και είναι κοινό μυστικό ότι οι νέοι λατρεύουν να καταγράφουν τη ζωή τους στα social media – σχεδόν τόσο, όσο οι έφηβοι.

    Make up

    Sephora

    Οι νεαρές γυναίκες λατρεύουν το make up. Όταν η Goldman Sachs και το Teen Vogue ρώτησαν γυναίκες ηλικίας από 13 ως 29 ετών για να μάθουν τις αγαπημένες τους μάρκες, η MAC αναδείχθηκε πρώτη στις προτιμήσεις τους. Άλλες εταιρείες καλλυντικών στο top 10 ήταν οι Sephora, Urban Decay και Make Up For Ever, αποδεικνύοντας ότι οι νεαρές γυναίκες έχουν μία ισχυρή έλξη προς τις εταιρείες καλλυντικών.



    ΣΧΟΛΙΑ