«Πάγωσαν» τα γυρίσματα του My Style Rocks εξαιτίας των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της πανδημίας του νέου κορονοϊού, με αποτέλεσμα την διακοπή του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.
Η προβολή των επεισοδίων του My Style Rocks που έχουν γυριστεί μέχρι στιγμής θα ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή 20 Μαρτίου.
Εφόσον αναστάλθηκαν υποχρεωτικά τα γυρίσματα, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται και μένει στον «αέρα» το μέλλον του.
Το κενό του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ θα καλύψουν, από την προσεχή Δευτέρα, η δημοφιλής τουρκική σειρά «Φτερωτός Θεός» με νέα επεισόδια, καθώς και επαναλήψεις των τηλεπαιχνιδιών «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα και «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όμιλος ΗΜΙΤΗΕΑ: Η μεγάλη συνάντηση των νοσηλευτών στη Θεσσαλονίκη
- AliExpress: Σάλος με σεξουαλικές κούκλες που θυμίζουν ανήλικα – Κλείνει τον Κινέζο πωλητή
- Χειμερινές φορτίσεις με επιβραβεύσεις και προνόμια από τη ΔΕΗ blue και τη Visa
- Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός 19χρονος στρατιώτης που απασφάλισε από λάθος αμυντική χειροβομβίδα