«Πάγωσαν» τα γυρίσματα του My Style Rocks εξαιτίας των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της πανδημίας του νέου κορονοϊού, με αποτέλεσμα την διακοπή του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.
Η προβολή των επεισοδίων του My Style Rocks που έχουν γυριστεί μέχρι στιγμής θα ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή 20 Μαρτίου.
Εφόσον αναστάλθηκαν υποχρεωτικά τα γυρίσματα, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται και μένει στον «αέρα» το μέλλον του.
Το κενό του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ θα καλύψουν, από την προσεχή Δευτέρα, η δημοφιλής τουρκική σειρά «Φτερωτός Θεός» με νέα επεισόδια, καθώς και επαναλήψεις των τηλεπαιχνιδιών «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα και «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Παρουσία Κωνσταντίνου Τασούλα η εκδήλωση για τα 10 χρόνια από το άνοιγμα του Παναγίου Τάφου
- Ντόναλντ Τραμπ: Έντονες αντιδράσεις σε Τρίπολη και Βεγγάζη αφού αποκάλεσε τη Λιβύη «σκ@τοχώρα»
- Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Τρεις οι νεκροί από την πτώση οχήματος στη θάλασσα (Upd)
- Αντώνης Σαμαράς: Αιχμηρό σχόλιο μετά την ομιλία Κώστα Καραμανλή – «Άλλοι πρέπει να τον ακούσουν»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.