«Πάγωσαν» τα γυρίσματα του My Style Rocks εξαιτίας των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της πανδημίας του νέου κορονοϊού, με αποτέλεσμα την διακοπή του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.
Η προβολή των επεισοδίων του My Style Rocks που έχουν γυριστεί μέχρι στιγμής θα ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή 20 Μαρτίου.
Εφόσον αναστάλθηκαν υποχρεωτικά τα γυρίσματα, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται και μένει στον «αέρα» το μέλλον του.
Το κενό του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ θα καλύψουν, από την προσεχή Δευτέρα, η δημοφιλής τουρκική σειρά «Φτερωτός Θεός» με νέα επεισόδια, καθώς και επαναλήψεις των τηλεπαιχνιδιών «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα και «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπέσεντ προς Fed: «Ανοιχτό μυαλό» για τα επιτόκια – Η AI μπορεί να συγκρατήσει τον πληθωρισμό
- Καλαφάτης: Η Ελλάδα σήμερα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας, συνδεσιμότητας και ειρήνης
- Πλάκα: Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία οι συγγενείς των θυμάτων για την ολοκλήρωση της αναγνώρισης και ταυτοποίησης
- Boeing: Πιθανές καθυστερήσεις στα νέα μοντέλα μετά από πρόβλημα στα 737 Max
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.