«Πάγωσαν» τα γυρίσματα του My Style Rocks εξαιτίας των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της πανδημίας του νέου κορονοϊού, με αποτέλεσμα την διακοπή του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.
Η προβολή των επεισοδίων του My Style Rocks που έχουν γυριστεί μέχρι στιγμής θα ολοκληρωθεί αύριο, Παρασκευή 20 Μαρτίου.
Εφόσον αναστάλθηκαν υποχρεωτικά τα γυρίσματα, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται και μένει στον «αέρα» το μέλλον του.
Το κενό του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ θα καλύψουν, από την προσεχή Δευτέρα, η δημοφιλής τουρκική σειρά «Φτερωτός Θεός» με νέα επεισόδια, καθώς και επαναλήψεις των τηλεπαιχνιδιών «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα και «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΑΑΤ: 2,4 εκατ. ευρώ στις Περιφέρειες για λειτουργικές δαπάνες αντιμετώπισης της ευλογιάς
- Πήτερ Γεωργιόπουλος: Επιστροφή στη Wall Street με νέα SPAC – Συγκέντρωσε 230 εκατ. δολάρια
- Χρηματιστήριο: Μία Πειραιώς δεν φτάνει…, νέο πάρτι στην Qualco, με +2,5% τα ΕΛΠΕ, πάνω από τα 31 η ΜΟΗ
- Κοντογεώργης: «Επτά από τα αιτήματα των αγροτών δεν μπορούν να ικανοποιηθούν για δημοσιονομικούς λόγους»