• LIFE&STYLE

    Τέλος οι «Ράδιο Αρβύλα» για φέτος – Αποχαιρέτησαν το κοινό

    ραδιο αρβυλα

    Ράδιο Αρβύλα


    Άλλος ένας κύκλος έκλεισε χθες για το Ράδιο Αρβύλα, που συμπλήρωσε τη δωδέκατη χρονιά παρουσίας του στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα. Φέτος ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για την εκπομπή, καθώς μετά από 11 χρόνια παρουσίας στον ΑΝΤ1, όπου και γεννήθηκε, η δημοφιλής εκπομπή άλλαξε για πρώτη φορά τηλεοπτική στέγη, πηγαίνοντας στον ΣΚΑΙ.

    Χθες το βράδυ, οι «Ράδιο Αρβύλα» έριξαν αυλαία και ο παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές.

    Στο φινάλε της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν για εμάς, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε αυτά τα πράγματα. Καταλαβαίνετε, μετά από πολλά χρόνια βρεθήκαμε σε μια νέα τηλεοπτική στέγη, βρεθήκαμε στον ΣΚΑΪ και ξεκινήσαμε τις εκπομπές μας στο δεύτερο μισό της σεζόν. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ, κυρίως εσάς τους τηλεθεατές… 12 χρόνια είναι αυτά, 12 σεζόν είναι αυτές, 11 χρόνια, το Ράδιο Αρβύλα φέτος είχε μια, δεν ξέρω ίσως ήταν και η μετακίνηση, πάντως νιώσαμε ότι ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά. Αυτό εισπράξαμε και από εσάς και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ», ανέφερε.

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο το κλείσιμο του Ράδιο Αρβύλα για την φετινή σεζόν:



    ΣΧΟΛΙΑ