• LIFE&STYLE

    Taylor Swift: Στην κορυφή των celebrities με 170 εκατ. δολάρια (video)

    Taylor Swift


    Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους 100 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται η μόλις 26 χρονών Taylor Swift, αφήνοντας πίσω ηχηρά ονόματα. Η νεαρή Αμερικανίδα τραγουδίστρια, το 2015, κέρδισε 170 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που την ανέβασε στην πρώτη θέση στη λίστα του Forbes «Celebrity 100», ενώ πέρυσι βρισκόταν στην 8η θέση της κατάταξης.

    Δεύτερο βρίσκεται το συγκρότημα των One Direction με έσοδα 110 εκατομμύρια δολάρια, ενώ πιο κάτω, στην 9η θέση συναντάμε την Adele. Πολύ χαμηλότερα στη λίστα υπάρχουν εξίσου διάσημα ονόματα, όπως είναι η Rihanna και η Madonna. Τα στοιχεία των εισοδημάτων των πιο πλούσιων διασημοτήτων του κόσμου βασίζονται σε δεδομένα των Nielsen, Pollstar, Box Office Mojo, Songkick, και IMDB, καθώς και σε πωλήσεις δίσκων και δικαιωμάτων.

    Τα τελευταία χρόνια, η Taylor Swift έχει βρεθεί στο προσκήνιο, για πολλούς και διάφορους λόγους. Είτε πρόκειται για τη δουλειά της, είτε για την προσωπική της ζωή, οι δημοσιογράφοι πάντα ασχολούνται μαζί της. Ενώ ξεκίνησε ως μια νεαρή τραγουδίστρια, country μουσικής, σήμερα έχει κατακτήσει την παγκόσμια δισκογραφία, κερδίζοντας πολλά εκατομμύρια. Με πολλές διάσημες φιλίες στο πλευρό της, η Swift  έχει γίνει το νέο “καυτό θέμα” συζήτησης του Hollywood. Οι τραγουδίστριες Selena Gomez και Lorde και το διάσημο “αγγελάκι” Karlie Kloss είναι οι κολλητές φίλες της Taylor και στο πέρασμα τους προκαλούν τις εντυπώσεις.

    friends taylor 1

    Τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο προσκήνιο, λόγω της σχέσης της (σκηνοθετημένη ή μη), με τον ανερχόμενο ηθοποιό, Tom Hiddleston. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν υπήρχε όντως κάποιος δεσμός μαζί του ή όχι, αλλά σημασία έχει ότι οι μετοχές της Taylor ανεβαίνουν με την κάθε ευκαιρία. Μάλιστα, ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας, Calvin Harris, έγραψε ολόκληρο τραγούδι για την “άπιστη” Taylor, που τον απάτησε με τον ηθοποιό. Ενδεικτικά, οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρουν: «Δεν θα πεις σε κανέναν φίλο σου για μένα», «Έκρυψες το όνομα μου στο τηλέφωνο για να με παίρνεις και να μου λες ότι περνάς μια κόλαση. Άστον μόνο του και κλείσε δωμάτιο ξενοδοχείου».

    Η Taylor έχει βρει το κλειδί της επιτυχίας και το χειρίζεται προς όφελός της, με εξαιρετικά επιτυχημένο τρόπο.

    Tom Hiddleston+taylor swift Tom Hiddleston+taylor swift1

    taylor 1 taylor 2 taylor-swift-gq

    taylor 4

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

    http://www.mononews.gr/kim-kardashian-megistanes-ta-45-ekat-dolaria-ke-exofillo-sto-forbes/60467

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/25chroni-vraziliana-freestyler-pezi-mpala-ta-takounia-tis-ke-treleni-diadiktio-foto-video/60516



    ΣΧΟΛΙΑ