• LIFE&STYLE

    Τατιάνα Στεφανίδου: Τι απάντησε για την ίδια επιλογή φορέματος με την Σία Κοσιώνη

    • NewsRoom

    Σία Κοσιώνη και Τατιάνα Στεφανίδου με το ίδιο φόρεμα στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ


    Πώς αντέδρασε η Τατιάνα Στεφανίδου όταν αντιλήφθηκε ότι φορούσε το ίδιο φόρεμα με την Σία Κοσιώνη;

    Για πρώτη φορά, η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε για το περιστατικό με το φόρεμα που φορούσε η ίδια, αλλά και η Σία Κοσιώνη, την περασμένη εβδομάδα, στην επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ.

    Μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου», η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαζί Σου» δήλωσε:

    «Το φλέγον θέμα του φορέματος. Είχε πολλή πλάκα με τη Σία. Μπαίνει μέσα η Σία, την βλέπω στη γωνία, με κοιτάει, την κοιτάω, ανοίγει το στόμα της πολύ, ανοίγει και το δικό μου και στην πορεία απλά κάναμε πλάκα. Η Σία έχει πολύ έντονη προσωπικότητα, νομίζω ότι κι εγώ δεν είμαι κανένα κοριτσάκι, οπότε αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, το διαχειρίζεσαι μια χαρά.

    Κάναμε πλάκα, πήγαμε έξω, μας έκαναν και όλοι πλάκα και κάπως έτσι μάλλον το χαρήκαμε», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου. Και αλήθεια είναι πως μετά από το πρώτο σοκ, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις και πολλά περισσότερα από το να αυτοσαρκαστείς. Να αποχωρήσεις δε μπορείς, να φύγεις ούτε λόγος, άρα επιστρέφεις στο μότο: «Το χιούμορ σώζει» και πορεύεσαι αναλόγως.

    Εκτός από το φόρεμα, η  Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε και σε μία αλλαγή που βιώνει φέτος στην τηλεόραση, καθώς πλέον θα δίνει ραντεβού με το κοινό της όχι τις καθημερινές αλλά τα Σαββατοκύριακα.

    Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι δεν ήταν «και πολύ straight το να πάει η Τατιάνα το Σάββατο» η ίδια απάντησε διπλωματικά και ψύχραιμα.

    «Ήταν μία απόφαση που ελήφθη από ένα κανάλι και τα κανάλια αποφασίζουν με βάση αυτό που εκτιμούν ότι χρειάζεται να κάνουν την κάθε χρονιά, σύμφωνα με αυτό που μπορεί να στηρίξει το πρόγραμμά τους.

    Μου προτάθηκε το Σαββατοκύριακο και δέχτηκα να το κάνω. Δε θα χάσω την ταυτότητά μου, αλλά θα μου δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθώ, να φρεσκάρω και να ανανεώσω αυτό που παρουσιάζω τόσα χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου

    Δείτε το βίντεο:

    Σία Κοσιώνη και Τατιάνα Στεφανίδου



    ΣΧΟΛΙΑ