Ταξίδι στην Αμερική επιφύλαξε για τον εαυτό της η Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία με ανάρτησή της δήλωσε τόσο ευχαριστημένη που ήδη  ετοιμάζεται για τον επόμενο γύρο!

Με  άφησε «πιο ανάλαφρη, εμπνευσμένη και ευγνώμων», έγραψε, σημειώνοντας πως ήδη μετράει τις μέρες για την επόμενη επιστροφή της σε αυτόν τον «μαγικό τόπο και τους ανθρώπους του».

1

Το οδοιπορικό της Τατιάνας Μπλάτνικ ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη, μια πόλη που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «κινείται τόσο γρήγορα, αλλά με μια μόνο μπουκιά κάνεις τόσα πολλά». Εκεί, είχε την ευκαιρία να επανενωθεί με αγαπημένα πρόσωπα, όπως η «Μαμά και η Paola», σε ένα κλασικό στέκι της πόλης, το Amaranth Restaurant.

Η συνέχεια του ταξιδιού τη βρήκε στο Μαϊάμι, δεν έχασε την ευκαιρία να συναντήσει νέους φίλους στα εγκαίνια του Serafina Miami, απευθύνοντας τα συγχαρητήριά της στον Fabio Granato για το επίτευγμά του.

Πέρα από τις κοινωνικές εκδηλώσεις, η Τατιάνα Μπλάτνικ φρόντισε να διατηρήσει την καθημερινή της ρουτίνα, ενσωματώνοντας την άσκηση πριν τις συναντήσεις της.

Το ταξίδι περιλάμβανε και προσωπικές στιγμές, όπως η δοκιμή ενυδατικού, με την ευχή να έρθει σύντομα και στην Ελλάδα. Συγκινητική ήταν η αναφορά στον αδελφό της, Ιβάν Μπλάτνικ, ο οποίος της πρόσφερε μάνγκο από το δέντρο του, χαρακτηρίζοντάς τα «τα πιο νόστιμα που έχω δοκιμάσει ποτέ».

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην αγάπη της για την πολιτισμική εμβάθυνση μέσω της γαστρονομίας, αναζητώντας τοπικά σνακ και γεύσεις. Από τα «Tajin, τσίλι και ζελεδάκια λάιμ» μέχρι την «πιο ευτυχισμένη στιγμή εδώ και καιρό» στο Joe’s Stone Crab, η εμπειρία της ήταν γεμάτη γευστικές ανακαλύψεις. Μάλιστα, στο Sunlife Organics, δημιούργησε το δικό της smoothie, το οποίο πρότεινε να ενταχθεί στο μενού.

Διαβάστε επίσης:

SpaceX: Διαλύθηκε για 3η φορά ο πύραυλος του Μασκ – Ο επιμένων νικά λέει ο ίδιος, έρχονται νέες δοκιμές (βίντεο)

Πού σχεδιάζουν τα επόμενα καταστήματα οι Τούρκοι της Vakko

Αναποτελεσματικά τα σχεδιαζόμενα ΣΔΙΤ χρηματοδότησης της «κοινωνικής αντιπαροχής»