• LIFE&STYLE

    Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Χαλαρή βόλτα με casual εμφάνιση στα νότια προάστια

    Πάρις Κασιδόκωστας και Τάμτα


    Στους δρόμους της Βουλιαγμένης εντόπισε πρόσφατα την Τάμτα και τον Πάρη Κασιδόκωστα, ο φακός των παπαράτσι.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε μια χαλαρή βόλτα στα νότια προάστια, λίγο πριν φύγει για μια μικρή απόδραση στα ελληνικά νησιά.

    Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ο καιρός παραμένει άστατος τις τελευταίες δύο ημέρες, με τη θερμοκρασία και τους ανέμους να μας έχουν αναγκάσει να ψάξουμε για κάτι πιο ζεστό στην ντουλάπα μας. Το ίδιο φαίνεται πως συνέβη και στην Τάμτα και τον Πάρη Κασιδόκωστα, οι οποίοι εμφανίστηκαν φορώντας μακρυμάνικα φούτερ, φόρμες και sneakers, με έντονο το 90’s feeling.

    Με το εκκεντρικό στιλ που τους διακρίνει, η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας έκαναν την βόλτα τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

    Πλέον, η Τάμτα βρίσκεται στις Κυκλάδες, απ’ όπου και μοιράστηκε φωτογραφίες στο Instagram.

    Η αγαπημένη τραγουδίστρια, πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι με τίτλο “Yala” στο οποίο συμμετέχει ο Ισραηλινός σταρ Stephane Legar. Το νέο international single κατάφερε να μπει σε πάνω από 5.000 playlist παγκοσμίως στο Spotify, ενώ μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 350.000 streams στη δημοφιλή πλατφόρμα.

    Μάλιστα το τραγούδι ήταν και το πρώτο ελληνικό τραγούδι ever που κατάφερε να στις New Music Friday λίστες σε όλη την Ευρώπη (Σουηδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ελλάδα, Δανία, Γαλλία, Φινλανδία, Τσεχία, Ισπανία, Τουρκία, Ολλανδία, Ελβετία, Βέλγιο, Πολωνία κ.α.), αυξάνοντας κατακόρυφα την δημοτικότητα του τραγουδιού πανευρωπαϊκά –και όχι μόνο.

    View this post on Instagram

    Somewhere in Cyclades #greece #cyclades

    A post shared by Tamta (@officialtamta) on



    ΣΧΟΛΙΑ