• LIFE&STYLE

    Τα Xριστούγεννα ζωντανεύουν εκεί που χτυπάει η καρδιά της Αθήνας

    • NewsRoom


    Κέντρο των Χριστουγέννων γίνεται το City Link, o αγαπημένος προορισμός για βόλτες, ψώνια, γεύσεις και διασκέδαση, και μας προσκαλεί όλους να ζήσουμε τη μαγεία του.

    Ως τις 31 Δεκεμβρίου, εορταστικές εκδηλώσεις και μοναδικές συναυλίες περιμένουν μικρούς και μεγάλους, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Αθήνας.

    Το Σαλόνι του Αΐ Βασίλη είναι ανοιχτό για φωτογραφίες κάθε ημέρα, για μικρούς, αλλά και μεγαλύτερους, από τις 12 ως το μεσημέρι ως τις 3 το απόγευμα.

    Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και την παραμονή των Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου, ο Ξυλοπόδαρος και το σκανδαλιάρικο Ξωτικό κάνουν τη βόλτα τους, από τη 1 το μεσημέρι ως τις 4 το απόγευμα.

    Οι βόλτες και τα ψώνια του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου θα γίνουν, από τις 4 ως τις 6 το απόγευμα, με τη συνοδεία της φωνής του Μιχάλη Χατζή, και του Μάριου Καζά στο πιάνο ενώ την παραμονή Χριστουγέννων, από τις 5 το απόγευμα απολαμβάνουμε τις υπέροχες 123 Swing.

    Φωτογραφιζόμαστε στο σαλόνι του Αϊ Βασίλη και πάλι από την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου ως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι ενώ ο Ξυλοπόδαρος και το σκανδαλιάρικο Ξωτικό επανέρχονται το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου από τη μία το μεσημέρι ως τις 4 το απόγευμα.

    Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, στο City Link εκτίθενται 80 χριστουγεννιάτικα στολίδια που δημιούργησαν 20 καταξιωμένοι έλληνες εικαστικοί για τα 80 χρόνια της ΕΛΕΠΑΠ που στηρίζει από το 1937 τα παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.



    ΣΧΟΛΙΑ