• LIFE&STYLE

    Τα πιο δυνατά trends στα παπούτσια που θα πρωταγωνιστήσουν το 2019

    • NewsRoom


    Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυναμικά και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ήρθε η στιγμή να κάνουμε χώρο στη γκαρνταρόμπα μας για όλα τα new trends που καταφτάνουν δυναμικά! Κι αν νομίζετε πως η χειμερινή (και όχι μόνο) shoe collection που έχετε δημιουργήσει διαθέτει ό,τι χρειάζεστε, η παρακάτω λίστα σας διαβεβαιώνουμε πως θα ταράξει λίγο τα νερά και θα δημιουργήσει καινούριες fashion ανάγκες με προτάσεις που θα σας προκαλέσουν να δοκιμάσετε.

    Και αν και τα νέα shoe trends δε χαρακτηρίζονται από τη ριζοσπαστική καινοτομία τους, έρχονται να επαναπροσδιορίσουν τα παλαιότερα, να τους προσφέρουν ανανέωση και προσδώσουν σε αυτά μία ιδιαίτερη διαφορετικότητα που θα βοηθήσει κάθε επίδοξη fashionista να τα ενσωματώσει σε κάθε ready-to-go look της και όχι μόνο.

    Αρχιτεκτονική γεωμετρία

    gewmetria.jpg

    Τα sexy στιλέτο και τα αυστηρά τετράγωνα τακούνια, πλέον, εμφανίζονται ανανεωμένα με μία αρχιτεκτονική ματιά που ποτέ έως τώρα δεν είχαν!

    Αυστηρές γραμμές, κυκλικά σχήματα αλλά και περίτεχνα πολύπλευρα heels κλέβουν τις εντυπώσεις από τα fashion catwalks μέχρι και τα τυχαία street style των πιο δημοφιλών δρόμων της NY.

    Συνδυάστε τα με τα πιο εκκεντρικά σας combo ή επιλέξτε τα σε μία έντονη απόχρωση στην καθημερινή σας εμφάνιση, προσθέτοντας, έτσι, το shoe twist που χρειάζεται για να απογειωθεί μέχρι και το πιο safe look γραφείου!

    Τeva style σανδάλια

    teva-style-sandalia.jpg

    Μπορεί να μην αποπνέει τη θηλυκότητα που θα περίμενε κανείς ή να μην εκπέμπει vibes εκλεπτυσμού, αλλά είναι πλέον γεγονός καθώς έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές των πιο εκκεντρικών fashion bloggers του πλανήτη. Είναι άνετα, cool, ενώ η υβριδική προσωπικότητά τους που συνδυάζει το sport με το κλασικό σανδάλι, μας κάνει να θέλουμε να θέσουμε για ακόμα μία σεζόν την άνεση μας ως πρωταρχικό μας ενδυματολογικό στόχο. Θα το δούμε να φοριέται από everyday εμφανίσεις συνδυασμένο με midi floral φορέματα έως και βραδινές συνδυασμένο με σατέν ή μεταξωτές υφές, δίνοντας ένα ιδιαίτερο στιλιστικό contrast για όσες λατρεύουν να τους athleisure πειραματισμούς.

    Combat boots

    combat-boots.jpg

    Και αν οι over the knee μπότες, αλλά και τα shocked ankle boots είχαν την τιμητική τους, τη νέα σεζόν αντικαθίστανται από τα combat boots (aka αρβυλάκια) με τον edgy χαρακτήρα τους να κυριαρχεί στις τάσεις του νέου έτους, δηλώνοντας ξεκάθαρα τα πιο wild στοιχεία του χαρακτήρα μας.

    Θα τα βρούμε στο κλασικά αγαπημένο μας μαύρο δερμάτινο, αλλά και το λευκό που συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις και το 2019, όπως έκανε και το προηγούμενο έτος. Συνδυάστε τα με ένα αυστηρό outfit, όπως με ένα tailored σακάκι και την αγαπημένη σας pencil φούστα ή με το βραδινό look, φορώντας το με μία εντυπωσιακή sequined φούστα αν θέλετε να «γειώσετε» την girly εντύπωση της παγιέτας.

    Dad sneakers

    dad-sneakers.jpg

    Τα είδαμε έντονα το φθινόπωρο του 2018 και θα συνεχίσουν να κατέχουν μία από τις πρώτες θέσεις των shoe trends του 2019. Και μπορεί να μην είναι η επιτομή της θηλυκότητας έχουν κλέψει ήδη την καρδιά των γνωστότερων σχεδιαστών και influencers! Τη διαφορά στη συγκεκριμένη τάση την κάνει η χρωματική παλέτα, η οποία για τον νέο χρόνο προστάζει έντονες αποχρώσεις φλερτάροντας με τα όρια του neon.

    Συνδυάστε τα εύκολα σε πρωινά looks, σε sporty chic εμφανίσεις, με mini floral φορέματα χαρίζοντας ένταση, με office εμφανίσεις για να γειώσετε την αυστηρότητα ενός πιο tailored ύφους, ακόμα όμως και με την αγαπημένη σας tutu φούστα ή το μαύρο vinyl σας παντελόνι! Μην φοβηθείτε την chunky ιδιοσυγκρασία τους και πειραματιστείτε δίνοντας στην άνεση προτεραιότητα.

    Logomania

    logomania-1.jpg

    Ο εθισμός των brands επιστρέφει δυναμικά και αυτή τη σεζόν προβάλλεται έκδηλα μέσω των αξεσουάρ. Στα πρώτα αγαπημένα shoe trends του νέου έτους είναι οι προτάσεις των Gucci, Luis Vuitton, Prada και Versace που θέλουν τα logos «κεντημένα» παντού, από sneakers σε ψηλοτάκουνες γόβες και από πέδιλα σε εντυπωσιακές μπότες.

    Επιλέξτε τον αγαπημένο σας σχεδιαστή και συνδυάστε την επιλογή σας με οποιοδήποτε combο της γκαρνταρόμπας σας, απλώς φροντίζοντας να ακολουθήσετε τους χρωματικούς κανόνες και φυσικά να αποφύγετε τη logomania τάση σε οποιοδήποτε άλλο item, ώστε να μην έχετε ως αποτέλεσμα την υπερβολή.

    White Boots

    white-boots.jpg

    Και όταν έρχεται η στιγμή να δημιουργήσουμε πραγματικά μοναδικά looks, οι λευκές μπότες ή τα λευκά ankle boots δίνουν τη λύση που ψάχνουμε. Με έμπνευση τα αγαπημένα μας 70’s και 80’s, έφτασε η ώρα να ανοίξουμε την ντουλάπα της μαμάς και να δανειστούμε αυτές τις υπέροχες λευκές μπότες που από μικρές χαζεύαμε όταν τις φορούσε -άψογα συνδυασμένες με τα πιο hot trends της τότε εποχής, όπως ήταν το vinyl στοιχείο ή η κόκκινη pencil φούστα. Οι λευκές μπότες θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στιλιστικά, με jeans ή ένα δερμάτινο κολάν, με μια κομψή πλισέ φούστα ή το πρωί με το αυστηρό σας office look. Plus, αποτελούν την τέλεια «μετάβαση» από τον χειμώνα στην άνοιξη – μία εποχή, που, όπως όλες γνωρίζουμε, η εύρεση του σωστού παπουτσιού είναι αρκετά περίπλοκη υπόθεση, τελικά.

    Επιλέξτε τον τύπο και το ύφος που σας εκφράζει περισσότερο, ενώ πολύ σημαντικό είναι να φροντίσετε να κολακεύει τον σωματότυπό σας, αλλά και να σας αντιπροσωπεύει.

    Συνδυάστε τες με midi μήκη σε φούστες και φορέματα σε morning looks, χαρίζοντας έξτρα πόντους στη σοφιστικέ φύση τους ή με mini sequined φορέματα και το αγαπημένο σας γούνινο παλτό για την απόλυτη αναδρομή στα βραδινά 70s party looks.

    Θηλυκά ψηλοτάκουνα

    pshlotakoyna.jpg

    Πλέον, κυριαρχούν τα πιο εκλεπτυσμένα αξεσουάρ, με τη θηλυκότητα να αποτελεί πρωταρχικό σκοπό. Αυτήν τη σεζόν θα δούμε ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα παπούτσια, που τολμούν κάθε feminine στοιχείο, αγγίζοντας ακόμα και τα όρια του sexy. Πιέτες, pastel αλλά και έντονες αποχρώσεις, floral, τούλι, φτερά και stilettos αποτελούν μερικά από τα παραδείγματα που θα περπατήσουν στους πιο δημοφιλείς δρόμους της μόδας ανά τον κόσμο.

    Για όσες αναζητούν τις προκλήσεις, συνδυάστε τα με πιο αυστηρά ή oversized items ακόμα και με ένα τολμηρό ανδρόγυνο look. Για εκείνες που κάνουν λατρεύουν το sophisticated και άκρως θηλυκό στοιχείο, φορέστε τα με το πιο στενό pencil φόρεμα σας ή ακόμα και με μία εντυπωσιακή ζιπ κιλότ.

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: O Ryan Reynolds είναι το νέο πρόσωπο του ανδρικού αρώματος Armani Code

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα φορέσετε για να κάνετε ένα σύνολο να φαίνεται expensive

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαρία Μενούνος: Με φόρεμα Celia Kritharioti στις Χρυσές Σφαίρες



    ΣΧΟΛΙΑ