• LIFE&STYLE

    Τα μυστικά των super star δεκαθλητών της Wall Street

    • NewsRoom


    Το δέκαθλο είναι ένα γεγονός, στο οποίο στεφανώνουν τον καλύτερο αθλητή της Wall Street. Στην ετήσια εκδήλωση συμμετέχουν τα ταχύτερα και ισχυρότερα άτομα, που εργάζονται στον τομέα των οικονομικών.

    Tα χρήματα, που συγκεντρώνονται από τη φιέστα προσφέρονται για την παιδιατρική έρευνα και θεραπεία του καρκίνου. Και όπως μπορείτε να φανταστείτε υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Οι συμμετέχοντες αγωνίζονται σε 10 αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου και του τρεξίματος.

    Η Julia La Roche, πρώην δημοσιογράφος του Business Insider, τώρα εργάζεται στο Yahoo Finance και συμμετείχε φέτος. Η Julia ρώτησε μερικούς από τους προηγούμενους συμμετέχοντες να μοιραστούν τις προπονήσεις τους με τους αναγνώστες.

    Η Laura Placentra ήταν η καλύτερη αθλήτρια της Wall Street το 2015

    laura-placentra-citi-wall-streets-best-female-athlete-2015

    “Στους μήνες, που προηγήθηκαν του δεκάθλου της Wall Street, προπονούμουν πέντε με έξι ημέρες την εβδομάδα, με επίκεντρο την αερόβια άσκηση και την προπόνηση δύναμης στο πάνω μέρος του σώματαος. Η προπόνησή μου περιλάμβανε πυγμαχία, κωπηλασία, στατική ποδηλασία, paddle και ελεύθερα βάρη. Επίσης, έκανα πιλάτες δύο φορές την βδομάδα για ευελιξία και πρόληψη τραυματισμών, ενώ έκανα και box σε εβδομαδιαία βάση.

    “Η αγαπημένη μου όμως δραστηριότητα φυσικής κατάστασης είναι το coed flag football, το οποίο μου παρέχει μία ολοκληρωμένη προπόνηση και απολαμβάνω πραγματικά τον ανταγωνισμό. Φυσικά το πιο δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας είναι το να βρεις τον τρόπο να τα χωρέσεις όλα αυτά στο πολυάσχολο πρόγραμμα της Wall Street, έτσι είναι καλύτερο να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν πραγματικά”.

    Διεθνής επενδυτής Will McHale της Axiom

    will-mchale-axiom-international-investors

    «Προσπαθώ να ασκούμαι έξι με επτά φορές την εβδομάδα. Η καθημερινότητά μου περιλαμβάνει κάποιο είδος αερόβιας άσκησης και άρση βαρών. Στην προπόνησή μου διαχωρίζω το πάνω μέρος του σώματος από το κάτω, αλλά κάνω το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να κρατώ στη γυμναστική μου μία ισορροπία, γυμνάζοντας ολόκληρο το σώμα σε κάθε προπόνηση.

    “Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να αλλάζετε τις ασκήσεις και να μην κάνετε συνεχώς τις ίδιες. Τέλος, προσπαθώ πάντα να θυμάμαι ότι το να κάνω κάτι μικρό κάθε μέρα, είναι πολύ καλύτερο από το τίποτα”.

    Thomas Davis, Brown Brothers Harriman

    thomas-davis-brown-brothers-harriman

    Ως πατέρας, σύζυγος, και πρόσωπο που ξοδεύει πολύ χρόνο ταξιδεύοντας σε όλη τη χώρα, είναι πολύ δύσκολο να δομήσω μία κανονική ρουτίνα. Στο τελευταίο δέκαθλό μου, τα pull-ups και οι βουτιές ήταν αυτά που κατέστρεψαν το συνολικό μου αποτέλεσμα.

    “Ως εκ τούτου, τα δύο αυτά αθλήματα αποτελούν τον πρωταρχικό μου στόχο, και ευτυχώς μπορώ να προπονηθώ στα γυμναστήρια των ξενοδοχείο”.
    Επειδή είναι δύσκολο να γυμνάζεται αποτελεσματικά στα γυμναστήρια των ξενοδοχείων, δημιούργησε μία μίνι CrossFit ημερήσια προπόνηση. “

    Εξαιτίας της προπόνησης για τον αγώνα, προσπαθώ να κάνω και μία ημέρα γιόγκα, προκειμένου να διατηρήσω την ευελιξία μου”.

    John Osbon, Osbon Capital Management

    john-osbon-osbon-capital-management

    “Κάντε οτιδήποτε, τρέξτε, χοροπηδήστε, κάντε διάφορα. Παρακολουθήστε μαθήματα μπαλέτου όταν μπορείτε. Προσθέστε κάποια δεξιότητα, αν έχετε. Απλά να κινήστε, έχοντας μία ημέρα ρεπό την εβδομάδα.”

    “Ο ύπνος  αποτελεί το άλλο κομμάτι της προπόνησης. Κοιμηθείτε πάντα τουλάχιστον οκτώ ώρες την ημέρα. Αν δεν έχετε κοιμηθεί την μία ημέρα καλά καλύψτε τη διαφορά την επόμενη. Εγώ αντιμετωπίζω τον ύπνο, το φαγητό, και την άσκηση σαν τρεις διαφορετικές εκδοχές του ίδιου πράγματος, έτσι μου αρέσει πολύ το καθένα από αυτά”.

    Max Osbon, Osbon Capital Management

    max-osbon-osbon-capital-management

    “Να θέτετε συγκεκριμένους στόχους και να βρίσκετε έναν τρόπο να τους προσεγγίσετε. Δεν είναι αρκετό να πηγαίνετε μόνο στο γυμναστήριο κάθε μέρα”. “Προσκολληθείτε σε ένα σχέδιο, γιατί μπορεί να χρειαστούν μήνες για να βελτιωθείτε πραγματικά και να αλλάξετε τη μνήμη των μυών σας῾.
    Εγώ θα ξοδέψω το 75% σε εκείνο τον τομέα, που θέλω να βελτιώσω, ενώ τις άλλες κατηγορίες θα τις συντηρώ απλώς. “Για μερικά από αυτά θα χρειαστείτε δύο εβδομάδες, ενώ για άλλα μπορεί και τρεις μήνες”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

    http://www.mononews.gr/proto-mousio-mastichas-sti-chio-ine-gegonos/52835

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

    http://www.mononews.gr/ipa-eleftheri-oplokatochi-sto-edolio/52759



    ΣΧΟΛΙΑ