• Gossip

    Τα γυμνά κορίτσια του Mariano Vivanco

    • NewsRoom
    Μόνικα Μπελούτσι

    Μόνικα Μπελούτσι


    Πρόκειται σίγουρα για έναν από τους πιο ταλαντούχους φωτογράφους μόδας παγκοσμίως και δεν είναι άλλος από τον Περουβιανό Mariano Vivanco, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο με τίτλο “Portraits Nude Flowers”, όπου στις 224 σελίδες του ποζάρουν αστέρια της παγκόσμιας κοινότητας των celebrities όπως ακριβώς τις γέννησε  η φύση.

    c

    Πρόκειται για μια πολυτελή έκδοση που περιέχει κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες του Vivanco, οι περισσότερες από τις οποίες διάσημων της μόδας, της μουσικής και του κινηματογράφου και αρκετές από αυτές, γυμνές ή ιδιαίτερα προκλητικές. Η μεγάλη αγάπη του Mariano για τη φωτογράφιση λουλουδιών, τού έδωσε την ιδέα να συγκρίνει μαζί τους κάποια από τα κορμιά που πόζαραν για εκείνον και το αποτέλεσμα, σύμφωνα και με τις κριτικές που έχει δεχτεί μέχρι τώρα, είναι εντυπωσιακό.

    Το “Portraits Nude Flowers” δεν είναι το πρώτο βιβλίου του διάσημου φωτογράφου αλλά είναι το μοναδικό στο οποίο έχει επεξεργαστεί δικές του εικόνες οι οποίες χρονολογούνται γύρω στα 15 χρόνια πριν . Για την αγορά του Portraits Nudes Flowers το βρίσκετε εδώ.

    sara-sampaio-mariano-vivanco

    irina-shayk-nude-mariano-vivanco

    naomi-campbell-mariano-vivanco

     

    Πηγή: www.mancode.gr

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσιμπούλκοβα και topless γίνεται; Δείτε και θα πειστείτε! (photos-video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Scarlett Johansson αποκαλύπτει το βλοσυρό…σεξαπίλ της! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 1980-2016: Εκρηκτικό μείγμα – Δείτε τα πιο αντιπροσωπευτικά γυναικεία στήθη (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ