• LIFE&STYLE

    Τα 7 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    • NewsRoom


    Καλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 7 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

    1. Σήμερα αποφασίζεται η συνέχιση των κινητοποιήσεων στα ΜΜΕ. Κρίσιμη για την συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον χώρο των ΜΜΕ είναι η συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο που θα έχει στις 9:00 σήμερα το πρωί η συνδικαλιστική ηγεσία του κλάδου.
    2. Σε οριακή κατάσταση φτάνει πάλι τη χώρα η «διαπραγμάτευση» της κυβέρνησης. Η επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου να αφήνει τη διαπραγμάτευση να σέρνεται, οδηγεί και πάλι σε οριακές καταστάσεις, σαν αυτές που έζησε η χώρα πριν ένα περίπου χρόνοι, με αποκορύφωμα την παραλίγο πτώχευση και το «δημοψήφισμα κοροϊδία» του Αλέξη Τσίπρα.
    3. Χωρίς ρευστότητα το δημόσιο -Μαζεύουν από παντού ταμειακά διαθέσιμα. Από την περασμένη Πέμπτη άρχισε να στήνεται η επιχείρηση «σκούπα» για τη μεταφορά των αποθεματικών των ταμείων, των νοσοκομείων και των δημοσίων οργανισμών προς την Τράπεζα της Ελλάδος για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης οικονομικής ασφυξίας.
    4. Το πιο κρίσιμο τετ-α-τετ με τους δανειστές πριν… «καούμε». Με το βλέμμα στραμμένο στην Αθήνα και στη σημερινή συνάντηση που θα έχουν Τσακαλώτος-Σταθάκης με τους εκπροσώπους των θεσμών, βρίσκονται πλέον οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, για να δουν αν θα τρέχουν τελευταία στιγμή να βρουν δωμάτιο στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συνεδριάσει εκτάκτως το Eurogroup την Μεγάλη Πέμπτη για την Ελλάδα.
    5. Ομπάμα σε Μέρκελ: Απαιτείται ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Μόνο έτσι θα καταστεί βιώσιμο, τόνισε στην καγκελάριο ο Αμερικανός πρόεδρος – «Ο Τσίπρας περιμένει φαγητό και o Ομπάμα του πετάει ψίχουλα», είπε γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος
    6. Ομπάμα, ευρωπαίοι ηγέτες: Να γίνει σεβαστή η εκεχειρία στη Συρία. Ομπάμα, Μέρκελ, Ολάντ, Ρέντσι και Κάμερον ζήτησαν από τις δύο πλευρές στη Συρία να σεβαστούν την εκεχειρία, ενώ ανέφεραν ότι για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης χρειάζεται «συνολική και βιώσιμη λύση που θα αντικατοπτρίζει τις αξίες που μοιράζονται η Ευρώπη και οι ΗΠΑ».
    7. Τσερνόμπιλ: 30 χρόνια μετά την πυρηνική καταστροφή. Σάββατο 26 Απριλίου 1986, ώρα 01:26. Περίπου 200 εργαζόμενοι στον πυρηνικό σταθμό παραγωγής ενέργειας του Τσερνόμπιλ, γίνονται μάρτυρες της μεγαλύτερης πυρηνικής καταστροφής στην ιστορία, πριν την καταστροφή στη Φουκουσίμα το 2011.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/chora-dialiete-etimos-na-apochorisi-o-epichirimatias-tis-afantou-rodou/40805



    ΣΧΟΛΙΑ