• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Ποια χώρα θα επικρατήσει στο Ελλάδα – Ρουμανία (video)

    survivor


    Δύσκολο έργο έχουν να αναλάβουν τόσο οι Διάσημοι, όσο και οι Μαχητές στο αγώνισμα, που θα παρακολουθήσουμε σήμερα, Κυριακή στο Survivor. Οι Έλληνες παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με τους δυνατούς παίκτες του αντίστοιχου ριάλιτι επιβίωσης της Ρουμανίας.

    Τις προηγούμενες φορές, οι παίκτες με τις καλύτερες επιδόσεις στα αγωνίσματα έπαιξαν εναντίον των ισχυρότερων Ρουμάνων, αλλά και Τούρκων παικτών. Οι Έλληνες δέχτηκαν απανωτές ήττες, ωστόσο έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε και οι παίκτες μας έχουν με τη σειρά τους δυναμώσει.

    Ακόμα ένας παράγοντας που έχει επηρεάσει θετικά τους παίκτες είναι η ένωση των δύο ομάδων, που σίγουρα χάρισε μία αίσθηση ανανέωσης. Από την άλλη, οι Ρουμάνοι έχουν αποδείξει τι μπορούν να καταφέρουν στο στίβο μάχης με τους περισσότερους παίκτες να είναι επαγγελματίες αθλητές με φοβερές επιδόσεις τόσο στην ταχύτητα, όσο και στον τελικό στόχο.

    Οι παίκτες που θα αγωνιστούν είναι η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά από τις γυναίκες, ενώ τους άνδρες πρόκειται να εκπροσωπήσουν ο Ηλίας Γκότσης με το Νικόλα Αγόρου. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αν θα συμμετέχουν άλλοι παίκτες εκτός από τους τέσσερις.

    Πάντως, σύμφωνα με τα στατιστικά, φαβορί είναι η Ρουμανία, ωστόσο η Ελλάδα αναμένεται να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να κατακτήσει για φέτος την πρώτη νίκη ενάντια σε αντίπαλη χώρα με πιθανό σκορ 10 – 7.

    Δείτε το τρέιλερ:

    https://youtu.be/bRu9dt32tSQ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Σήμερα ο αγώνας με την Ρουμανία – Ποιοι παίκτες αγωνίζονται (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που «έκλεψε» την καρδιά της Ντάρια του Survivor;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παίκτρια του φετινού Survivor χώρισε έπειτα από 4 χρόνια σχέσης!



    ΣΧΟΛΙΑ