• LIFE&STYLE

    Survivor-spoiler: Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα (video)

    σποιλερ


    Κρεβάτια και προμήθειες για την καλύβα είναι τα έπαθλα που διακυβεύονται στο αγώνισμα, που θα παρακολουθήσουμε απόψε, Τετάρτη του Πάσχα, στο Survivor. Οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει ότι είναι ισάξιες, ειδικά μετά την μάχη σώμα με σώμα που έδωσαν στο χθεσινό στίβο μάχης.

    Οι Διάσημοι κατάφεραν να αναδειχθούν νικητές με σκορ 10 – 9 και έκαναν το πασχαλινό τραπέζι στην παραλία τους. Σούβλισαν οι ίδιοι ένα κατσίκι, έφαγαν, ήπιαν, χόρεψαν και έζησαν την δική τους πασχαλινή εκδοχή στον Άγιο Δομίνικο. Από την άλλη, οι Μαχητές, που έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό, στενοχωρήθηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα. Παρά την ήττα τους, βέβαια, η παραγωγή έδωσε στους Μαχητές κόκκινα αυγά ως γιορτινό δώρο για να τσουγκρίσουν και να φάνε.

    Τραυματισμοί υπάρχουν και στις δύο ομάδες. Μεγάλη απώλεια στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται να είναι η ισχυρότερη Μαχήτρια, Μελίνα Μεταξά, η οποία δε θα μπορέσει να αγωνιστεί.

    Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, οι Διάσημοι είναι εκείνοι που θα φέρουν το έπαθλο της άνεσης στην παραλία τους και θα κοιμηθούν άνετα για μία ακόμα εβδομάδα, ωστόσο το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, όπως άλλωστε λέει και ο Σάκης Τανιμανίδης, όποτε όλα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

    Δείτε το trailer:

    https://www.youtube.com/watch?v=nJ9Eo83xEto

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανόραμα: Το παράπονο της Μαρίας για την Ντάρια, την Βιργινία και τον Τσεπάνη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός Survivor η Κατερίνα Δαλάκα; – Η φωτογραφία που αναστάτωσε τα social media

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη Σαντορίνη για διακοπές ο Τζούλιαν ΜακΜάχον (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ