• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα χάνει την ασυλία – οι υποψήφιοι και η αποχώρηση

    • NewsRoom
    σερβαιβορ

    Survivor συμβούλιο


    Νέες και έγκυρες πληροφορίες έρχονται στο φως, σχετικά με το επεισόδιο του Surviror που θα παρακολουθήσουμε απόψε στους δέκτες μας. Οι πληροφορίες είναι απόλυτα ακριβείς, καθώς το επεισόδιο που θα παρακολουθήσουν σήμερα οι Έλληνες τηλεθεατές έχει ήδη προβληθεί στην Τουρκία, ενώ στην Ελλάδα καθυστέρησε, εξαιτίας της χθεσινής εκλογικής βραδιάς.

    Σήμερα, λοιπόν, αναμένεται να προβληθεί στον αέρα το εν λόγω επεισόδιο, το οποίο έχει αγώνισμα ασυλίας και, επομένως, θα έχει και συμβούλιο ψηφοφορίας, από το οποίο θα προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

    Υπενθυμίζεται ότι στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας που προβλήθηκε, η μαύρη ομάδα κέρδισε με ευκολία τον αγώνα, κάνοντας το 1-0. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που προκύπτουν, νικήτρια του δεύτερου αγώνα ασυλίας γι’ αυτή την εβδομάδα είναι και πάλι η μαύρη ομάδα, εξασφαλίζοντας την απόλυτη νίκη και μένοντας μακριά από την διαδικασία της ψηφοφορίας.

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από το αγώνισμα, που προβλήθηκε ήδη στην τουρκική τηλεόραση, ο αγώνας για την ασυλία είναι πολύ δυνατός, ωστόσο τα μέλη της μαύρης ομάδας ξεχωρίζουν για τις αποδόσεις τους, καταφέροντας και πάλι σχετικά εύκολα να εξασφαλίσουν την ασυλία για την ομάδα τους. Σημειώνεται ότι, από τη στιγμή που από την άσπρη ομάδα έχει αποχωρήσει ο Χικμέτ, η ομάδα έχει αποδυναμωθεί πολύ. Η απώλεια του Μπορά από τον αγωνιστικό στίβο, λοιπόν, είναι κάτι που κοστίζει στην ομάδα τόσο, ώστε να χάνει τις ασυλίες. Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος παίκτης είναι τραυματίας και δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο αγωνίσματα.

    Η άσπρη ομάδα είναι λοιπόν αυτή που οδηγείται χαμένη στο συμβούλιο του νησιού και καλείτε να αποφασίσει ποιους παίκτες της θα θέσει στην κρίση του κοινού για αποχώρηση. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη φορά είχε φύγει Έλληνας από τους άσπρους. Συγκεκριμένα, η Ρία ήταν αυτή που έφυγε από το Survivor. Τώρα σειρά έχει ένας Τούρκος παίκτης. Το τουρκικό κομμάτι της άσπρης ομάδας έβγαλε υποψήφια την Μπουσρά. Το ελληνικό ψήφισε τον Οκάι με 3/3 ψήφους. Σημειώνεται πως δεν θα υπάρχει πλέον ειδική ψηφοφορία του κοινού για την αποχώρηση, αλλά το ποιος αποχωρεί θα ορίζεται από τη μεγάλη, συνολική ψηφοφορία που έχει γίνει για όλους τους παίκτες και τους έχει δώσει μια κατάταξη στην προτίμηση του κοινού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, σε αυτή τη συνολική ψηφοφορία, η Μπουσρά είναι τελευταία, επομένως, όπως όλα δείχνουν, είναι και αυτή που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι  επιβίωσης.

    Σημειώνεται, επίσης, ότι στο συμβούλιο ανακοινώνονται οι Έλληνες και Τούρκοι πολυτιμότεροι παίκτες γι’ αυτή την εβδομάδα. Αυτοί είναι ο Γιουσούφ και η Σεντά από τους Τούρκους παίκτες, αλλά και ο Παναγιώτης και η Κατερίνα Δαλάκα από τους Έλληνες παίκτες.



    ΣΧΟΛΙΑ