• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler 17/6: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο άνεσης (video)

    βιργινια-διαρροες-διαρροη-σποιλ


    Νέα εβδομάδα ξεκινάει σήμερα, Κυριακή, για το Survivor με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το σημαντικό έπαθλο που θα τους προσφέρει άνεση στην καλύβα. Μετά την αποχώρηση της Ροδάνθης, στην ομάδα των Μαχητών έχουν απομείνει τέσσερα άτομα, ανάμεσά στα οποία βρίσκεται μονάχα μία γυναίκα, η Εύη Σαλταφερίδου.

    Από την άλλη, τρεις είναι οι γυναίκες που αποτελούν την ομάδα των Διασήμων, η Κατερίνα Δαλάκα, η Μελίνα Μεταξά και η Βιργινία Δικαιούλια. Όλο το βάρος, λοιπόν, πέφτει πάνω στην Εύη, η οποία αναγκαστικά πρέπει να παίξει περισσότερες φορές, απ’ ότι συνήθως και να αντιμετωπίσει δυνατές παίκτριες, κάτι που σίγουρα δυσκολεύει τα πράγματα για τους Μαχητές. Ωστόσο, η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται πως μένει εκτός στο σημερινό αγώνισμα άνεσης.

    Παρ’ όλα αυτά, όλοι οι παίκτες που έχουν φτάσει μέχρι αυτό το σημείο είναι ισχυροί αγωνιστικά, κάτι που φέρνει τις δύο ομάδες σε σκληρή κόντρα στον στίβο μάχης. Αν και οι πρώτες διαρροές έδιναν τους Διάσημους ως νικητές, φαίνεται πως τελικά πρόκειται να κερδίσουν οι Μαχητές, ωστόσο με πολύ μικρή διαφορά.

    Δείτε πλάνα από το σημερινό επεισόδιο:

    https://www.youtube.com/watch?v=sTL7KTwlo5k

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Το Twitter αποχαιρετά την Ροδάνθη με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ροδάνθη (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor trailer: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο μετά την αποχώρηση της Ροδάνθης (video)



    ΣΧΟΛΙΑ