• LIFE&STYLE

    Survivor: Μια δυνατή «μάχη» για το πολυπόθητο έπαθλο της Μυκόνου

    σερβαιβορ

    Survivor


    Έναν πολύ δυνατό αγώνα παρακολουθήσαμε χθες, μεταξύ των φετινών παικτών του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και των παλαίμαχων παικτών του Survivor, στον δύσκολο αγώνα με το πολυπόθητο έπαθλο της απόδρασης στη Μύκονο.

    Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε αρχικά τους φετινούς παίκτες να σχολιάζουν τους παλιούς παίκτες, που επέστρεψαν για να αγωνιστούν στους γνώριμους γι’ αυτούς στίβους μάχης. Ιδιαίτερα μάλιστα σχολιάστηκε ένας από τους Τούρκους παίκτες που μπήκαν, καθώς παρατήρησαν ότι είναι πάρα πολύ καλός στο στόχο.

    Οι παίκτες αγωνίστηκαν για να κερδίσουν ένα τεράστιο έπαθλο, που δεν ήταν άλλο από ένα ταξίδι στη Μύκονο, στο οποίο θα τους συνοδεύει ο Σάκης Τανιμανίδης.

    Να θυμίσουμε ότι στον χθεσινό αγώνα που παρακολουθήσαμε, η ομάδα που πήρε τη νίκη κέρδισε και το μεγάλο έπαθλο, ένα πενθήμερο ταξίδι στο όμορφο Τσεσμέ της Τουρκίας, παρουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί.

    Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα πάντως, όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους σε έναν σκληρό και δύσκολο στίβο μάχης.  Νικητές της βραδιάς αποδείχτηκαν οι παλαίμαχοι παίκτες, που όπως φαίνεται θα έχουν μια δυναμική παρουσία μέσα στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει και δεύτερος αγώνας, σχετικά με το έπαθλο της Μυκόνου. Όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες, αυτή είναι και η ομάδα που θα ταξιδέψει στη Μύκονο, για ένα χαλαρωτικό ταξίδι, μακριά από τους στίβους μάχης. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι, εάν στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί δεν κερδίσει η ίδια ομάδα, τότε θα πρέπει να γίνει και ένας τρίτος αγώνας, που θα κρίνει το νικητή.

    Αμέσως μετά τον αγώνα, όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης έπρεπε να διεκδικήσουν από τους τηλεθεατές τη θετική ψήφο του κοινού. Οι Έλληνες παίκτες που θα καταφέρουν να αποσπάσουν περισσότερες θετικές ψήφους, γίνονται πιο δημοφιλείς, κάτι που θα κρίνει και την θετική τους πορεία μέχρι τον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor. Στο συμβούλιο κάθε παίκτης είχε κάποια λεπτά ώστε να μιλήσει στο κοινό και να το πείσει να του δώσει τη θετική του ψήφο.

    Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο της νίκης των παλαίμαχων από το χθεσινό αγώνα:



    ΣΧΟΛΙΑ