Menu
-0.15%
Τζίρος: 369.77 εκατ.

Τι γίνεται ΤΩΡΑ με COCA COLA, ΕΥΔΑΠ, METLEN, η μεταγραφή – έκπληξη της Βρεττού, ο Μαρκόπουλος, η Μιλένα και η παγίδα στους servicers, πόσα λεφτά χάνει ο Λάτσης, πόσα λεφτά βγάζει ο Αντώνης Παπαδημητρίου, ο super Χρυσοχοΐδης αποκαλύπτει 2 νέα σκάνδαλα

Life & Style

Survivor: Μια δυνατή «μάχη» για το πολυπόθητο έπαθλο της Μυκόνου

Survivor
Comments

Έναν πολύ δυνατό αγώνα παρακολουθήσαμε χθες, μεταξύ των φετινών παικτών του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και των παλαίμαχων παικτών του Survivor, στον δύσκολο αγώνα με το πολυπόθητο έπαθλο της απόδρασης στη Μύκονο.

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε αρχικά τους φετινούς παίκτες να σχολιάζουν τους παλιούς παίκτες, που επέστρεψαν για να αγωνιστούν στους γνώριμους γι’ αυτούς στίβους μάχης. Ιδιαίτερα μάλιστα σχολιάστηκε ένας από τους Τούρκους παίκτες που μπήκαν, καθώς παρατήρησαν ότι είναι πάρα πολύ καλός στο στόχο.

Οι παίκτες αγωνίστηκαν για να κερδίσουν ένα τεράστιο έπαθλο, που δεν ήταν άλλο από ένα ταξίδι στη Μύκονο, στο οποίο θα τους συνοδεύει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Να θυμίσουμε ότι στον χθεσινό αγώνα που παρακολουθήσαμε, η ομάδα που πήρε τη νίκη κέρδισε και το μεγάλο έπαθλο, ένα πενθήμερο ταξίδι στο όμορφο Τσεσμέ της Τουρκίας, παρουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα πάντως, όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους σε έναν σκληρό και δύσκολο στίβο μάχης.  Νικητές της βραδιάς αποδείχτηκαν οι παλαίμαχοι παίκτες, που όπως φαίνεται θα έχουν μια δυναμική παρουσία μέσα στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει και δεύτερος αγώνας, σχετικά με το έπαθλο της Μυκόνου. Όποια ομάδα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες, αυτή είναι και η ομάδα που θα ταξιδέψει στη Μύκονο, για ένα χαλαρωτικό ταξίδι, μακριά από τους στίβους μάχης. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι, εάν στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί δεν κερδίσει η ίδια ομάδα, τότε θα πρέπει να γίνει και ένας τρίτος αγώνας, που θα κρίνει το νικητή.

Αμέσως μετά τον αγώνα, όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης έπρεπε να διεκδικήσουν από τους τηλεθεατές τη θετική ψήφο του κοινού. Οι Έλληνες παίκτες που θα καταφέρουν να αποσπάσουν περισσότερες θετικές ψήφους, γίνονται πιο δημοφιλείς, κάτι που θα κρίνει και την θετική τους πορεία μέχρι τον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor. Στο συμβούλιο κάθε παίκτης είχε κάποια λεπτά ώστε να μιλήσει στο κοινό και να το πείσει να του δώσει τη θετική του ψήφο.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο της νίκης των παλαίμαχων από το χθεσινό αγώνα:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, το true crime του Αλαφούζου, ο χαμός στο ΕΣΡ, το σώμα της Κλέλιας, το ναυάγιο των «Αρβύλα» και το ταμείο Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Champions League: Paramount+, Amazon και Disney αλλάζουν τον τηλεοπτικό χάρτη της Ευρώπης – Τι θα γίνει στην Ελλάδα;
Σελίν Ντιόν: Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε από τις 16 συναυλίες της στο Παρίσι
Αντώνης Ρέμος: Πήγε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ – Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο διαδίκτυο
Η Σίλια Κριθαριώτη με τη Σοφία Βεργκάρα στην πιτσαρία της Χάιντι Κλουμ στη Νέα Υόρκη (video)
Ο Λευτέρης Πανταζής ανακοίνωσε νέα συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα – Τι δήλωσε για τη ρήξη με Βίσση (video)
HB Runner SE 2: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με τον Γιώργο Καράβα και τη Ραφαέλλα Ψαρρού
Super League: Αλαφούζος, Μαρινάκης, Ηλιόπουλος και Σαββίδης βάζουν τα χρήματα, Deloitte και PwC αναζητούν τη λύση
Eurovision 2027: Στις 9, 11 και 13 Φεβρουαρίου οι εθνικοί ημιτελικοί και ο τελικός – Στη Θεσσαλονίκη το «Sing for Greece»
Πού είναι το ακριβότερο ξενοδοχείο που επισκέφθηκε η Μαρίνα Βερνίκου (video)