• LIFE&STYLE

    Survivor: Κυνηγούσε καρχαρία για να τον φάει με την ομάδα του! (video)

    γιουσουφ

    Γιουσούφ


    Το ένα απίστευτο γεγονός μετά το άλλο βλέπουμε να συμβαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης όπου, όπως ξέρουμε, οι συνθήκες διαβίωσης είναι εξαιρετικά δύσκολες.

    Βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες, πέρα από τους τραυματισμούς και την προσωπική τους υγιεινή, είναι η πείνα, καθώς το φαγητό που τους δίνεται είναι περιορισμένο και καλούνται κατά τα άλλα να ανταπεξέλθουν με ό,τι βρίσκουν στο δάσος και στη θάλασσα.

    Φαίνεται πως αυτό σκέφτηκε και ο Τούρκος παίκτης, Γιουσούφ, όταν είδε κάτι να κολυμπάει μέσα στα νερά της παραλίας όπου διαμένει με την ομάδα του και αποφάσισε πως πιθανότατα θα αποτελούσε μια καλή τροφή για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Μόνο που αυτή τη φορά, ο παίκτης δεν εντόπισε κάποιο ψάρι ή άλλο θαλασσινό, από εκείνα που συνήθως τρώμε. Αντιθέτως, αυτό που παρατήρησε να κινείται στα νερά είναι…ένας καρχαρίας!

    Ο Γιουσούφ, συγκεκριμένα, είδε το πτερύγιο του καρχαρία που κολυμπούσε στη θάλασσα, σε κοντινή απόσταση από την ακτή όπου διαμένει η ομάδα του. Ωστόσο, αντί να αυτό να τον αναστατώσει, ο Γιουσούφ σκέφτηκε ότι ο καρχαρίας, όντας αρκετά μεγάλος, θα ήταν μια καλή τροφή για εκείνον και τους συμπαίκτες του. Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να πάρει το ψαροντούφεκο και να μπει στη θάλασσα με σκοπό να τον ψαρέψει!

    Μάλιστα, μια από τις συμπαίκτριές του φοβήθηκε πολύ και του φώναζε να βγει γρήγορα έξω από τη θάλασσα. Ωστόσο εκείνος έδειχνε αποφασισμένος να πιάσει τον καρχαρία.

    Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι ακριβώς έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τον Γιουσούφ και τον καρχαρία:



    ΣΧΟΛΙΑ