• LIFE&STYLE

    Survivor: Κατέφτασε στον Άγιο Δομίνικο ο Πάτρικ Ογκουνσότο

    • NewsRoom
    πατρικ-ογκουνσοτο-

    Πάτρικ Ογκουνσότο


    Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται ήδη ο Πάτρικ Ογκουνσότο ο οποίος θα κάνει το Σάββατο την πολυαναμενόμενη είσοδό του στο φετινό Survivor: Ελλάδα – Τουρκία.

    Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον πρώην ποδοσφαιριστή να δείχνει χαμογελαστός και ευδιάθετος στους δρόμους του Αγίου Δομινίκου εξερευνώντας το νησί.

    Επισκέφτηκε ένα μανάβικο, ένα κομμωτήριο, ενώ φωτογραφήθηκε αγκαλιά με όμορφες υπάρξεις.

    Ποιος είναι ο Πάτρικ Ογκουνσότο

    Άρχισε την καριέρα του επίσημα στην ΑΠΟΕΛ στην ηλικία των 16. Μετά από έναν χρόνο έκανε την μεταγραφή στον Εργοτέλη Ηρακλείου, που έπαιξε στην τρίτη εθνική.

    Στην πρώτη του σεζόν, ο Ογκουνσότο σκόραρε 30 γκολ σε 32 παιχνίδια και βοήθησε την ομάδα του να πάει στην Β’ Εθνική. Μετά από άλλο ένα βήμα, ο Πάτρικ σκόραρε 11 τέρματα σε 29 παιχνίδια στην Α΄ εθνική, αλλά η ομάδα κατέβηκε ξανά στην Β’.

    Ο Ογκουνσότο μετά έκανε την μεταγραφή του στο Βέλγιο στην ομάδα του Westerlo, όπου έγινε και ο τοπ σκόρερ με 20 τέρματα σε 31 ματς.

    Στις 18 Ιανουαρίου του 2008, Ο Ογκουνσότο επέστρεψε στον Εργοτέλη με ένα συμβόλαιο τριών χρόνων, μετά από μια προσέγγιση με την Ισπανική ομάδα της Cadiz.

    Τον Ιούλιο 2013 υπέγραψε στον Αχαρναϊκό, ενώ έμεινε ελεύθερος το Δεκέμβρη του ίδιου έτους. Στις αρχές του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας».

    Αξέχαστες όμως έχουν μείνει οι δηλώσεις του μετά από έναν αγώνα ΟΦΗ-Εργοτέλη με τον Ογκουνσότο να διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε.

    πατρικ-ογκουνσοτο-
    Πάτρικ Ογκουνσότο
    Πάτρικ Ογκουνσότο
    πατρικ-ογκουνσοτο-
    Πάτρικ Ογκουνσότο
    πατρικ-ογκουνσοτο-
    Στον Άγιο Δομίνικο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οικονομικά προβλήματα για τον Τούρκο παραγωγό του Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Το Twitter αποθέωσε τον Χρήστο Μπάρκα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το νέο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Netflix για την εξαφάνιση της Μαντλέν ΜακΚαν



    ΣΧΟΛΙΑ