• LIFE&STYLE

    Survivor: Η αποκάλυψη του Δρυμωνάκου για τον Μουρούτσο και την Λάουρα (video)

    Δρυμωνακος-Γιαννης-Πανοραμα

    Γιάννης Δρυμωνάκος


    Μετά τον αποκλεισμό του από το Survivor, ο Γιάννης Δρυμωνάκος βρέθηκε καλεσμένος στο Πανόραμα και μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δήλωση του Μιχάλη Μουρούτσου σχετικά με τον διαχωρισμό αγοριών και κοριτσιών στην παραλία των Διασήμων.

    «Θεωρήσαμε ότι πρέπει να προφυλάξουμε τις σχέσεις μας. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αν βρεθώ εγώ με μια κοπέλα στην παραλία και υπάρχει από πίσω μια κάμερα, χωρίς να ξέρει τι συζητάμε, με μια ωραία μουσικούλα από πίσω μπορεί να φαινόταν αλλιώς», ενώ συμπλήρωσε ότι, «Και δεν το θέλαμε οι άνθρωποι που έχουμε αφήσει πίσω στην Ελλάδα να παρεξηγήσουν πράγματα. Μας φόβισε η δύναμη της τηλεόρασης, η δύναμη που μπορεί να στηθεί κάτι χωρίς εμείς να το γνωρίζουμε. Ο Μιχάλης είχε και μια προϊστορία, οπότε ξέραμε ότι δεν είναι και το καλύτερο σενάριο.»

    Όταν η Ντορέττα τον ρώτησε τι εννοούσε με την «προϊστορία», ο πρώην παίκτης των Διασήμων αποκάλυψε, «Για αυτά τα πράγματα που λέγανε για την Λάουρα όταν εκείνος βρισκόταν στην Ελλάδα. Γενικότερα ο κάθε κακοπροαίρετος έλεγε διάφορα που μπορεί να στεναχωρούσαν τον Μιχάλη».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το υποτιμητικό σχόλιο Τούρκου παίκτη μετά την ήττα της ελληνικής ομάδας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γνωρίστε τους 6 νέους παίκτες (pics + video)



    ΣΧΟΛΙΑ