• LIFE&STYLE

    Survivor: Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο – «Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου!»

    • NewsRoom


    Τα πάνω-κάτω ήρθαν στο Survivor το βράδυ της Κυριακής, αφού 6 νέοι παίκτες έκαναν την είσοδό τους στο παιχνίδι, ενώ η άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου τάραξε τα νερά και… συντάραξε τον Μάριο-Πρίαμο.

    Στην Μπλε ομάδα μπήκαν ο Νικόλας Αγόρου, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η Τζο Μαριδάκη, ενώ στην Κόκκινη, η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Χριστίνα Κεφαλά.

    Η γνωστή τραγουδίστρια όχι μόνο μπήκε στο Survivor, αλλά και στην ομάδα του Μάριου, με τον οποίο είχε σχέση και με το καλημέρα του τα έχωσε για το ειδύλλιό του με την Καρολίνα.

    «Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, πριν από τη συμμετοχή μου στο Survivor, από το 2017. Αρκετά χρονάκια. Είχαμε πάντα άψογες σχέσεις και νομίζω ότι κάπου έχει μείνει μέχρι εκεί», δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας ότι:

    «Θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές και προσπαθούσα να είμαι κουλ όσο μπορεί να είναι ένας άνθρωπος μέχρι να έρθει μια κίνηση από κάποιο άτομο το οποίο οφείλει να του εξηγήσει κάποια πράγματα. Αυτή την κίνηση δεν την είδα, πόσο μάλλον όταν η Ευρυδίκη δεν μπορούσε να κρατηθεί και είπε στον Μάριο τι ακριβώς συμβαίνει έξω».

    Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας ζήτησε από τον Μάριο «να εξηγηθεί γιατί έχει εκθέσει δύο κυρίες σε όλη την Ελλάδα»!

    «Δεν κρύβομαι πίσω από καμία κάμερα. Εδώ δεν έχω έρθει για να βγάλω τα προσωπικά μου, αλλά να αγωνιστώ σε ένα ριάλιτι επιβίωσης» ήταν η απάντηση του Μάριου, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος.

     

    «Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μ!@#$ να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος. Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για μένα, έχει ξεφτιλιστεί» φώναξε, εν συνεχεία, η Ελευθερία στον Μάριο μπροστά σε όλη την κόκκινη ομάδα.

    «Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου! Με έλεγες αγάπη σου, μωρό σου» ξέσπασε η Ελευθερία.

    «Χ!@#$ αυτή τη στιγμή και για την Καρολίνα! Αυτή τη στιγμή κοιτάς πως να σώσεις τον κ!@$#$! Είσαι απαράδεκτος, Μάριε! Είσαι η ντροπή της Κύπρου. Το ότι με έχεις αδειάσει, Μάριε, με τέτοιο τρόπο δεν στο συγχωρώ», δήλωσε έξαλλη.

    Το τσίκνισαν οι Μαχητές

    Στον στίβο μάχης, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε εκείνη των Μαχητών, οι οποίοι απόλαυσαν τη δική τους Τσικνοπέμπτη.

    Η Βρισηίδα με έστειλε να προσέχω τον άνδρα της:

    Από την άλλη, στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Διάσημοι ψήφισαν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

    Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσαν η Αφροδίτη με τον Κώστα, ωστόσο, στο τέλος εκείνος που βγήκε στον τάκο ήταν ο Κώστας.

    «Έχω κουραστεί πια. Αφήνω την μπαντάνα εδώ, όπως είχε κάνει παλιά και η Ελευθερία. Είμαι μέλος της ομάδας αλλά άμα η ομάδα δεν με στηρίζει και δεν με πιστεύει, δεν χρειάζεται», δήλωσε ενοχλημένος για αυτή την εξέλιξη.

    Ο Κώστας αφήνει την κόκκινη μπαντάνα:

    Τι είπε ο Μάριος στο Συμβούλιο:

    Δείτε το trailer:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ