• LIFE&STYLE

    Survivor: Αποχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη – Πώς αντέδρασε το Twitter (video)

    • NewsRoom

    Ανθή Σαλαγκούδη


    Πέμπτη και… φαρμακερή για την Ανθή Σαλαγκούδη, καθώς ήταν αυτή που αποχώρησε από το Survivor στο χθεσινό επεισόδιο.

    Υποψήφιες προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκαν η Ανθή, η Σοφία και η Μαριάνθη. Οι τρεις γυναίκες συσπειρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες και βρέθηκαν απέναντι από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Η συμπεριφορά τους ενόχλησε ιδιαίτερα και γι’ αυτό και βρέθηκαν σε αυτή τη θέση.

    Εν τέλει, η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Ανθή Σαλαγκούδη συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε. Προηγουμένως στην ίδια θέση είχε βρεθεί ακόμη τέσσερις φορές, ωστόσο, στην αρχή του παιχνιδιού είχε καταφέρει να αναδειχθεί μέχρι και η δημοφιλέστερη παίκτρια του Survivor 4. Στα social media και στο Twitter, όμως, η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου έδειχνε να μην συμφωνεί με την παραμονή της στο παιχνίδι.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, η Σοφία έσκυψε το κεφάλι της, οι υπόλοιποι δεν αντέδρασαν και η Ανθή ανέφερε πως φεύγει χαρούμενη.

    Ευχαρίστησε την ομάδα της, αλλά τους είπε πως δεν θέλει να χαιρετήσει τους παίκτες έναν προς ένα προσωπικά και έτσι έφυγε από το παιχνίδι με την υπόλοιπη ομάδα να δείχνει αμήχανη και απλά να την χειροκροτεί όταν σηκώθηκε να αποχωρήσει.

    Αντιδράσεις στο Twitter

    Το έπαθλο επικοινωνίας:

    Το Συμβούλιο του Νησιού:

    Η αποχώρηση της Ανθής:

    Διαβάστε επίσης:

    «Η Φάρμα»: Ποιοι είναι οι 14 παίκτες του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1

    MasterChef 5: Γνωρίστε τους 24 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ