• LIFE&STYLE

    Survivor All Star: Ποια εμβόλια κάνουν οι παίκτες πριν αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο

    • NewsRoom
    Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor

    Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor


    Αντίστροφα μετρούν τις μέρες οι παίκτες που θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετέχουν στο πολυαναμενόμενο Survivor: All Star.

    Γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα από προηγούμενους κύκλους του δημοφιλέστερου ριάλιτι επιβίωσης θα δοκιμάσουν ξανά τις αντοχές και τις δυνάμεις τους στον στίβο μάχης του Αγίου Δομίνικου.

    Οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους παίκτες να κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά και τα εμβόλια πριν το μεγάλο ταξίδι τους.

    Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ενημέρωσε τους followers της ότι τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από παρενέργειες που της προκάλεσαν τα εμβόλια. Συγκεκριμένα, έχει ανεβάσει πυρετό.

    Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, όλοι οι παίκτες κάνουν εμβόλια για την ηπατίτιδα και για τη διφθερίτιδα.

    «Εγώ προσπαθώ να είμαι καλά. Βγήκα έξω και ήρθα κομμωτήριο να κάνω την τελευταία μου θεραπεία, να βάψω και το μαλλάκι μου να έχει το ίδιο χρώμα. Μετά θα πάω να δω τον μπαμπά μου. Βγήκαμε από το νοσοκομείο. Εντάξει όλα καλά. Αύριο πάει Εύβοια για να έρθει η μαμά μου Αθήνα. Πριν έκανα διπλό γύρισμα», ανέφερε αρχικά.

    Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Γενικά εντάξει, λίγη ταλαιπωρία, αλλά το ‘χουμε. Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα για τα περαστικά και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, απλά δεν είμαι άρρωστη. Κάναμε δύο εμβόλια για ηπατίτιδα και διφθερίτιδα και αντέδρασε ο οργανισμός μου. Εδώ και δύο μέρες έχω δέκατα, χθες ανέβασα και 38 και έχω ένα συνεχόμενο ρίγος.

    Δεν μασάμε, προχωράμε».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 11 παίκτες που επιστρέφουν – Δείτε τρέιλερ



    ΣΧΟΛΙΑ