• LIFE&STYLE

    Survivor All Star: Νικητής ο Σάκης Κατσούλης

    • NewsRoom
    Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον τελικό του Survivor All Star

    Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον τελικό του Survivor All Star


    Νικητής του Survivor All Star αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος έφυγε για δεύτερη φορά από τον Άγιο Δομίνικο με το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

    Έπειτα από περίπου έξι μήνες επιβίωσης, το Survivor ολοκληρώθηκε με τον τελικό να λαμβάνει χώρα παραδοσιακά στο Γαλάτσι, το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου.

    Φιναλίστ στον μεγάλο τελικό ήταν ο Σάκης και ο Νίκος Μπάρτζης. Το τηλεοπτικό κοινό, όμως, έδωσε την κούπα στον νικητή του Survivor 2021.

    Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, η αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη έσπευσε στο πλευρό του προκειμένου να τον αγκαλιάσει.

    Φανερά συγκινημένος, ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε:

    «Να αγαπάτε και να αγαπάτε βαθιά και ειλικρινά. Να είστε ειλικρινείς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιστέψτε το. Περάσαμε πολύ δύσκολα.

    Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Δεν το λέω γιατί κρατάω το τρόπαιο. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι.

    Η αγάπη του κόσμου τα λέει όλα. Σας ευχαριστώ για όλα, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ.

    Σας λατρεύω όλους».

    Για την ιστορία το ποσοστό νικών του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι άγγιξε το 74,2%, κερδίζοντας 337 αγώνες από τους 454 που συμμετείχε, κάτι που σημαίνει ότι εκτός από δημοφιλής στο κοινό ήταν και ο κορυφαίος παίκτης στο αγωνιστικό κομμάτι.

    Αφού ολοκληρώθηκε ο τελικός, ο νικητής με τη σύντροφό του το γιόρτασαν στο μαγαζί του στο Περιστέρι μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες μέχρι τα ξημερώματα. Έξω από το μαγαζί βάραγαν κόρνες για τον εορτασμό.

    Δείτε βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Survivor: Ξεπουλάνε την ψυχή τους για €5.000 (video)

    Τσιτσιπάς-Μπαντόσα: Βόλτες στα Harrods και ρομαντικό δείπνο στου Salt Bae



    ΣΧΟΛΙΑ