Ακόμα ένα μέλος της ομάδας τους έχασαν οι Μπλε στο Survivor.
Οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στον στίβο μάχης, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού. Νικητήρια ομάδα αναδείχθηκε η Μπλε, με τους παίκτες να χαμογελούν και να παίρνουν μια ανάσα, λίγο πριν το κρίσιμο Συμβούλιο του Νησιού.
Για αυτή την εβδομάδα, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, η Μαίη Εμμανουηλίδου και η Στέλλα Ανδρεάδου.
Από το παιχνίδι εν τέλει αποχώρησε η Στέλλα, η οποία συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.
Σημειώνεται ότι ήταν η μοναδική γυναίκα που μπήκε με την τελευταία «φουρνιά» παικτών στον φετινό κύκλο του Survivor και προκάλεσε αναστάτωση στην ομάδα των Μπλε με την άφιξή της.
Διαβάστε επίσης:
Το λάθος του ΣΚΑΪ με τους «5 νεκρούς στη Χαλκιδική» που αναστάτωσε τους τηλεθεατές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τοξικά ανθρωπάκια και haters σιωπήστε: Η Εθνική σας ξεπέρασε, ο Γιάννης, ο Σπανούλης και τ’ άλλα παιδιά σας απάντησαν
- Γιατί έκαναν ράλι τράπεζες και Aktor, το μεγάλο μυστικό της Intralot, o θρίαμβος Κούστα και δικηγόρων, τι λένε οι «σουπερμαρκετάδες» για το Holiday Inn, το ηθικό της Φραγγιά των Σπετσών, και η Βίσση, η ΕΛΠΙΔΑ και η D&A productions
- Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος: Όπως με βοήθησαν και εμένα, έτσι θέλω να βοηθήσω τώρα τα νέα παιδιά να σταδιοδρομήσουν στη θάλασσα
- Ποιοι εργολάβοι διεκδικούν διαγωνισμούς ΣΔΙΤ ύψους 1,1 δισ. ευρώ
