• LIFE&STYLE

    Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

    • NewsRoom
    ελλαδα-τουρκια

    Η ελληνική ομάδα του Survivor


    Τεράστια νίκη σημείωσε η ελληνική ομάδα την Κυριακή στο Survivor, καθώς κατάφερε να κερδίσει την ασυλία της εβδομάδας ανατρέποντας το τελικό αποτέλεσμα. Παρά την αρχική νίκη των Τούρκων, η Ελλάδα έκανε το 2-1 και έστειλε τους αντιπάλους στην κάλπη.

    Οι Ελληνίδες έχουν αποδείξει από την αρχή ότι είναι δυνατές αγωνιστικά και υπερισχύουν στον στίβο, ενώ πλέον με την ένταξη της Κατερίνας Δαλάκα στην ομάδα το επίπεδο έχει ανέβει ακόμη περισσότερο.

    Τόσο το πάθος και οι νίκες της Δαλάκα όσο και οι συμβουλές που προσφέρει στους συμπαίκτες της έχουν αποτέλεσμα, καθώς η ψυχολογία της ομάδας την ώρα των αγωνισμάτων εκτοξεύεται στα ύψη, παρά τις εντάσεις και τους καυγάδες που επικρατούν στην καλύβα.

    Ο αγώνας ξεκίνησε με ένα σερί νικών, το οποίο λίγο αργότερα χάλασε. Η ελληνική ομάδα όμως δεν το έβαλε κάτω, αφού πείσμωσε και κατάφερε να φέρει την πολυπόθητη νίκη με 10-7.

    Αμέσως μετά οι δυο ομάδες έπαιξαν κι έναν τρίτο αγώνα στον οποίο οι Έλληνες παίκτες έκαναν «περίπατο», καθώς επικράτησαν άνετα με 3-0 απέναντι στους Τούρκους κατακτώντας την ασυλία της εβδομάδας.

    Οι Τούρκοι οδηγήθηκαν στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας, την οποία πήραν οι Okay και Ecem.

    Μετά τη διαδικασία της ψηφοφορίας, υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν οι Atakan, Kaan και Bora.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όσκαρ 2019: Με ένα βραβείο το «The Favourite» του Λάνθιμου – Καλύτερη ταινία το «Green Book»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O Ρουβάς κάνει challenge στον Ζαμπίδη και αναστατώνονται τα social media



    ΣΧΟΛΙΑ