array(0) {
}
        
    
Menu
1.51%
Τζίρος: 144.50 εκατ.

Η επανάσταση των Functional Drinks: Η νέα Prebiotic Cola αλλάζει τους κανόνες στα αναψυκτικά

Life & Style

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Κόντρα στο Συμβούλιο (video)

Στο Συμβούλιο του Νησιού
Comments

Τεράστιο ντέρμπι για την κατάκτηση της πολυπόθητης ασυλίας παρακολουθήσαμε το Σαββατοκύριακο στο Survivor ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους. Για αυτή την εβδομάδα, η ελληνική αποστολή κατάφερε να πάρει μία ανάσα, καθώς κέρδισε και έστειλε τους Τούρκους στην κάλπη.

Κατά τη διάρκεια του κυρίως αγωνίσματος, η Σαμπριέ εξέφρασε τον φόβο της για το νερό, καθώς αυτή τη φορά οι παίκτες έπρεπε να πηδήξουν μέσα στο νερό από υπερυψωμένο σημείο.

Η αντίπαλή της Κατερίνα Δαλάκα έσπευσε να την καθησυχάσει, δίνοντας της οδηγίες και εξηγώντας της ότι πρέπει να κατευνάσει τον φόβο της. H Tουρκάλα, μάλιστα, ζήτησε να δέσει τα μάτια της για να πηδήξει, θεωρώντας ότι αυτό θα μπορούσε να τη βοηθήσει, κάτι το οποίο δεν έγινε. Εκείνη έπεσε στο νερό με μια μικρή κραυγή και κλείνοντας τα μάτια με τα χέρια. Για την ιστορία, νικήτρια βγήκε η Κατερίνα Δαλάκα.

Από την άλλη, ο Χικμέτ εξακολουθεί να προκαλεί με τη συμπεριφορά του, καθώς λόγω της κακής σχέσης που έχει με τον Τόνι, έχει αποφασίσει να μην μιλά σε κανένα μέλος της ελληνικής ομάδας, και είναι αμετάκλητος στην απόφασή του.

Στο Συμβούλιο του Survivor της Κυριακής, η αντιπαλότητα Τόνι και Χικμέτ έγινε φανερή για ακόμη μια φορά, με τον Τόνι να χαρακτηρίζει την συμπεριφορά του Τούρκου «παιδιάστικη».

Τα πράγματα, όμως, οξύνθηκαν περαιτέρω, όταν ο Βασίλης Βασιλικός πήρε τον λόγο και ανέφερε την προκλητική, κατά τον ίδιο, συμπεριφορά του Τούρκου διαγωνιζόμενου προς το πρόσωπό του. «Σήμερα, όταν περπατούσαμε στη θάλασσα, με κοιτούσε πολύ προκλητικά, τραγουδούσε, με ένα εχθρικό βλέμμα», είπε.

Ο Χικμέτ έδωσε την δική του απάντηση, λέγοντας: «Εγώ τραγουδάω πάντα πριν την έναρξη των παιχνιδιών, τα αγαπημένα μου τραγούδια, έτσι παίρνω δύναμη για τα αγωνίσματα. Είμαστε σε ένα αγώνισμα, όσο πιο χαρούμενος φαίνεσαι στον αντίπαλό σου, τόσο πιο πολύ αποσυντονίζεται».

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την τουρκική ομάδα μέσα από την ψηφοφορία των συμπαικτών του αναδείχθηκε ο Ατακάν. Η Μπουσρά έδωσε ως δεύτερο υποψήφιο τον Χακάν ο οποίος δεν έκρυψε την έκπληξη του, ενώ ο Γιουσούφ επέλεξε ως υποψήφιο τον Μπόρα.

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor;

Δείτε τα βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οικονομικά προβλήματα για τον Τούρκο παραγωγό του Survivor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες ανατροπές στο MasterChef: Ποιος φεύγει και ποιος επιστρέφει

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φίλιππος Βαρβέρης: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξάνδρα Νίκα: Αποκάλυψε πως απέβαλε στο δεύτερο παιδί που περίμενε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Γαλλία: Ο μικρότερος γιος του Αλέν Ντελόν ζητά να ακυρωθεί η διαθήκη του πατέρα του
Άννα Βίσση: Δημοσίευσε φωτογραφία της με τον Έλτον Τζον
Chloe Malle: Αυτή είναι η διάδοχος της Anna Wintour στη Vogue
3.288.666 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
28 χρόνια χωρίς την Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η ζωή και το στυλ που άφησε εποχή
Πρεμιέρα αύριο για το νέο πρόγραμμα του Action 24
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση – Βύρων Βασιλειάδης: Φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου τους Λέοντα στην Πάρο
Ο ΣΚΑΙ και το όνειρο Ζούλα, ο Ρουβάς ρεπόρτερ, οι μεταγραφές «αεροδρομίου» στην ΕΡΤ, ποιος πήρε το Attica TV και οι νέοι στόχοι του Κυριακού
Ο εμβληματικός Edward Enninful στην Αθήνα