• LIFE&STYLE

    Survivor 2: Χαμένοι του επάθλου οι… Ζέτα και Νίκος!

    survivor


    Με δύο απ’ τα λαμπερά, ωραία, έξυπνα, άνετα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, ο ΑΝΤ1 επιχείρησε να κερδίσει την τηλεθέαση της Κυριακής. Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια, με ένα πληκτικό, παρλιακό, άγευστο θέαμα στάθηκαν απέναντι απ’ το Survivor και έχασαν κάθε ασυλία τηλεθέασης.

    Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο το show του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε 16%, ενώ στο δυναμικό κοινό 18 – 54 κινήθηκε σε παρόμοια επίπεδα με 16,3%, και υψηλότερο τέταρτο το ποσοστό 23,9% στις 23:15-23:29.

    Το Survivor απέναντί του σημείωσε 32,5% και 34,7% αντίστοιχα, αγγίζοντας ακόμα και το 44% μετά το τέλος του Sunday Live.

    survivor

    Στα ωραία ντυσίματα και στο στραφταλιζέ του σόου του ΑΝΤ1, το κοινό προτίμησε θριαμβικά την απλυσιά για δυο εβδομάδες της Σπυροπούλου:

    1. Προσωπικά, θεωρούμε επίτευγμά μας πώς αντέξαμε να δούμε και αυτό το επεισόδιο που μοιάζει σαν όλα τα άλλα, στο σύνολό του… άντε καλά… σχεδόν στο σύνολό του, κλέψαμε και κάνα επεισόδιο στο dirty money του Netflix!

    2. Τα βρακιά των παικτριών μπήκαν με τα νερά και την αλμύρα ή τα έφεραν απ’ το σπίτι 5 νούμερα μικρότερα! Εκείνα τα σορτς της Ροδάνθης και της Ξένιας, θέλουν ειδική σήμανση από πάνω για απαραίτητη γονική -και συζυγική- συναίνεση!

    3. Γκρίνια, μίρλα, ψυχολογικά και τσακωμοί σαν αυτόν της Δαλάκα με την Χατζίδου τόσο light! Να ‘πέφτε κάνα μαλλιοτράβηγμα να πούμε…

    4. Αυτό με το παιχνίδι των ερωτήσεων που ότι πιο άσχετο πούνε, τόσο πιο διασκεδαστικό το θεωρούν, έχει αρχίσει να γινεται κοινότυπο!

    survivor

    5. Το σοσιαλμιντιάδικο μπούλινγκ βρήκε στόχο την Μελίνα! Όλοι μαζί βαράνε με σχόλια μοχθηρά απ’ την ασφάλεια του πληκτρολογίου!

    6. Η Μελίνα που κέρδισε μια νίκη σε παιχνίδια απ’ αυτά που παίζαμε στην κατασκήνωση μικρά, να μη βαριόμαστε και το πανηγύρισε λες και κέρδισε χρυσό σε Ολυμπιάδα, με παγκόσμιο ρεκόρ ταυτόχρονα!

    7. Η Ελένη Χατζίδου όμως, σύμφωνα με τον Τανιμανίδη πηγαίνε αργά, γιατί «διαβάζει το αγώνισμα»! Ξαφνικά έχουμε και κατασκήνωση και Πανελλήνιες!

    8. Ό,τι έχει στόχο το κερδίζει η Σπυροπούλου! Βγαίνει η γλώσσα στους άλλους στο τρέξιμο, πάει με το πάσο της η Κωνσταντίνα και απλά… κερδίζει! Μεταφυσικά πράγματα, λέμε!

    Σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    9. Είναι άπλυτη δύο εβδομάδες η λαμπερή παρουσιάστρια, όπως είπε στον Τανιμανίδη, προειδοποιώντας τον να μην πλησιάζει πολύ! Τι τραβάνε και αυτά τα είδωλα! Άπλυτα και πλυμένα!

    10. Από τότε, δε, που πήγε η Κωνσταντίνα στην ομάδα των Διάσημων, είναι αήττητοι! Γουρλού, όχι αστεία! Μόνο στον Άλφα δε τους έφερε γούρι, ειδικά με την επιτυχία που έχει η ίδια, από τότε που την κόψανε!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κεραυνοβόλος έρωτας στο Survivor: Ποιο είναι το νέο ζευγάρι;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόντρα των μαχητών – Οι μπηχτές του Χάρη στον Αγόρου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός: «Ο Νικόλας Αγόρου έχει έντονες αρχηγικές τάσεις» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ