• LIFE&STYLE

    My Style Rocks: Ποια παίκτρια έχει σαρώσει τα χρηματικά έπαθλα – Όλα τα ποσά

    • NewsRoom
    my style rocks


    Κάθε εβδομάδα η παίκτρια με την υψηλότερη βαθμολογία στο My Style Rocks λαμβάνει το ποσό των 2.500 ευρώ, ενώ το budget της κάθε παίκτριας που δίνεται από την παραγωγή προκειμένου να δημιουργήσει το outfit της είναι τα 500 ευρώ. Βέβαια, υπάρχουν και οι φορές που δίνονται bonus και άλλα έπαθλα στις παίκτριες εκτός των χρημάτων.

    Συνυπολογίζοντας, λοιπόν, όλα τα παραπάνω έχουμε τις παίκτριες που έχουν κερδίσει τα περισσότερα χρήματα από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

    Η Σοφία Λεοντίτση, που μπήκε στο παιχνίδι την 5η εβδομάδα, αν και δεν έχει καταφέρει να πάρει την πρωτιά σε καμία εβδομαδιαία κατάταξη έχει λάβει 3.500 ευρώ συνολικά για τα ψώνια της.

    Οι δύο παίκτριες με κέρδη των 5.500 ευρώ έκαστη, που βρίσκονται στο ριάλιτι από την αρχή, είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

    Το αμέσως υψηλότερο ποσό ανήκει στην Ιωάννα Τούνη, η οποία είχε αναδειχθεί πρώτη την 4η εβδομάδα και της αναλογεί το ποσό των 8.000 ευρώ.

    Το ποσό των 9.000 ευρώ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το δώρο θεραπείας προσώπου αξίας 1.000 ευρώ, έχει λάβει η Βασιλική Ρούσσου.

    my style rocks

    Στην 3η θέση από την κορυφή βρίσκουμε την Υβόννη, που έχει κερδίσει δώρα, αλλά και έχει αγοράσει ρούχα αξίας 11.750.

    Στη 2η θέση βρίσκουμε την Τζώρτζια, με 12.050 ευρώ. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τόσο μια δωροεπιταγή 300 ευρώ, όσο και η επιταγή που μοιράστηκαν Τζώρτζια και Υβόννη, ως νικήτριες της προηγούμενης εβδομάδας.

    Φυσικά, την 1η θέση καταλαμβάνει η δημοφιλέστερη παίκτρια του παιχνιδιού η Ραμόνα, η οποία με 13.500, έχει περιορίσει κατά πολύ την γκρίνια και τις αντιπαραθέσεις με τους κριτές.

    Ραμόνα Βλαντή
    Ραμόνα Βλαντή

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρέμβαση τηλεθεατή για το My Style Rocks – Έξαλλος με την κριτική επιτροπή (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στο My Style Rocks με τις αντιγραφές – Οι κριτές διαβάζουν Twitter (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: My Style Rocks: 5+1 looks που έχουν αντιγράψει ακριβώς οι παίκτριες



    ΣΧΟΛΙΑ