• LIFE&STYLE

    Στον γάμο της Αναστασίας Καίσαρη η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

    • NewsRoom

    Κατερίνα Καινούργιου


    Το «παρών» στον λαμπερό γάμο της Αναστασίας Καίσαρη και του Thomas Persy, το περασμένο Σάββατο, έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφό της και εφοπλιστή, Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο.

    Ντυμένοι στα μαύρα, η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, που πραγματοποιήθηκε σε χώρο της παλιάς αμερικανικής βάσης στο Ελληνικό.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι, μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους, ωστόσο αυτή τη φορά πρόκειται για την πρώτη επίσημη φωτογραφία τους που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

    Εκείνος με μαύρο κοστούμι και παπιγιόν και εκείνη με μία λαμπερή total black τουαλέτα, τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

    Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι εγγονός του αείμνηστου εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και ακολουθεί τα χνάρια του παππού του, καθώς και εκείνος ασχολείται με τα ναυτιλιακά.

    Μάλιστα, η παρουσιάστρια αναφέρει πολλές φορές τον σύντροφό της στην εκπομπή της όταν τυχαίνει να έρθει η συζήτηση με τους συνεργάτες της, ενώ είναι φανερό από τη φωτογραφία πόσο ήρεμη και λαμπερή είναι στο πλάι του συντρόφου της.

    Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης-Παναγόπουλος



    ΣΧΟΛΙΑ