• LIFE&STYLE

    Στον «αέρα» το My Style Rocks; Έξαλλος ο Κουδουνάρης με την Αλεξανδράκη – Κλειδώθηκε στο καμαρίνι του

    • NewsRoom

    Στέλιος Κουδουνάρης και Δήμητρα Αλεξανδράκη


    Ακυρώθηκε το χθεσινό προγραμματισμένο γύρισμα του My Style Rocks, μετά την ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον Στέλιο Κουδουνάρη στο Instagram.

    Ένας πόλεμος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον κριτή του My Style Rocks, Στέλιο Κουδουνάρη και το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, που έκανε την είσοδό της στο παιχνίδι, την περασμένη Δευτέρα.

    Από την μία ο σχεδιαστής ασκεί αυστηρή κριτική στα outfit, που συνθέτει το μοντέλο, από την άλλη, εκείνη αντιδράει άσχημα στα βαριά λόγια του κριτή.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Στέλιος Κουδουνάρης αρνήθηκε να βγει από το καμαρίνι του για να ξεκινήσει το γύρισμα με αποτέλεσμα να ακυρωθεί εντελώς.

    «Χθες ακυρώθηκε ολόκληρο γύρισμα, τινάχτηκε στον αέρα ολόκληρη παραγωγή. Η παρουσιάστρια έτοιμη, οι παίκτριες έτοιμες… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος Κουδουνάρης κλειδώθηκε στο καμαρίνι του, αρνήθηκε να βγει αν δεν έδιωχναν την Δήμητρα Αλεξανδράκη», υποστήριξε η Κατερίνα Καινούργιου.

    «Μετά τον τσακωμό που είχαν και την απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Instagram, με βολές κατά του Στέλιου Κουδουνάρη, χθες υπήρξε γύρισμα στα Ολυμπιακά ακίνητα στο Γαλάτσι. 10 το πρωί ήταν η ώρα έναρξης και μέχρι τις 12 δεν έχει ξεκινήσει κανένας γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κλειδώθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο καμαρίνι έξαλλος με φωνές», εξήγησε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος.

    «Με το γύρισμα που δεν έγινε χθες η παραγωγή χάνει λεφτά, διότι εκείνη τη στιγμή υπάρχουν τεχνικοί και πολλοί άλλοι άνθρωποι», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του OPEN.

    «Είναι πολύ νεαρός τηλεοπτικά για να κάνει τέτοια καπρίτσια» δήλωσε, επίσης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας για τον Στέλιο Κουδουνάρη.

    «Να του θυμίσω ότι σε μια εκπομπή δουλεύουν δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν να υπομείνουν το γινάτι του κάθε Κουδουνάρη και θέλουν να πάνε σπίτι και να τελειώσουν τη δουλειά τους».

    «Παιδιά, το να πεις πως ‘δεν βγαίνω στον αέρα’, για μένα, δεν πρέπει να λέγεται ποτέ εκτός και αν έχει γίνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Εάν έχει θιχτεί η αξιοπρέπεια ή δεν σε σέβονται και τα λοιπά.

    Ξαφνικά, επειδή σε νευριάζει μια παίκτρια, να πεις πως δεν βγαίνω στον αέρα;», αναρωτήθηκε με νόημα η παρουσιάστρια του OPEN.

    Υπενθυμίζεται ότι χθες, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε στο Insta Story της ένα βίντεο, λέγοντας πως είναι «λίγο κομμάτια» στο σπίτι της και συμπλήρωσε ειρωνικά:

    «Concept, μία φανταστική δημιουργία! Όταν κάποιος έχει εμπάθεια μαζί σου προσπαθεί να σου βάλει ταμπέλα, επειδή δημιούργησες ένα concept που ζητάει το πρόγραμμα…»

    Από το Insta Story της Δήμητρας Αλεξανδράκη



    ΣΧΟΛΙΑ