Menu
1.49%
Τζίρος: 202.42 εκατ.

Τα ντεσού από το Προεδρικό (φωτό), τι έγινε στο Κιόσκι, τι είπε ο ΚΜ για το χρόνο των εκλογών και η… Οδύσσειά του, η δικαίωση του Μυλωνάκη και η… Ενωση των Δωδεκανήσιων

Life & Style

Στο σπίτι με το Mega: Μια μουσική βραδιά με τις καλύτερες στιγμές κορυφαίων καλλιτεχνών

Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση, Κωνσταντίνος Αργυρός
Comments

Στο σπίτι με το Mega μένουμε απόψε στις 23:00 για να απολαύσουμε ξανά τις καλύτερες στιγμές από τις επιτυχημένες μουσικές βραδιές που μας κράτησαν συντροφιά και μας διασκέδασαν κατά τη διάρκεια των δύσκολων στιγμών της καραντίνας.

Μια πρωτοβουλία του Mega που κράτησε σε επαφή τους καλλιτέχνες με τους τηλεθεατές και βοήθησε να περάσει η καραντίνα πιο ευχάριστα με πολλή μουσική, τραγούδι και χορό.

Διασκεδάσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε, νοσταλγήσαμε με κορυφαίους καλλιτέχνες και απόψε θα απολαύσουμε ξανά τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν:

Ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Νταλάρας, οι ΜΕΛΙSSES, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Δήμητρα Γαλάνη, οι ΠΥΞ-ΛΑΞ και ο Τόνι Σφήνος.

Μαζί τους κορυφαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας σε guests εμφανίσεις. Μεταξύ αυτών ο Δημήτρης Μπάσης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Ασπασία Στρατηγού, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μαρίζα Ρίζου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, ο Στέλιος Διονυσίου, η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Δημήτρης Κόψης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Παντελής Καναράκης, ο Δάκης, η Μαντώ, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα.

Νατάσα Θεοδωρίδου, Πίτσα Παπαδοπούλου και Πέτρος Ιακωβίδης

Κάθε εκπομπή και ένα διαφορετικό μουσικό κεφάλαιο, ένα ξεχωριστό μελωδικό ταξίδι. Άλλοτε νοσταλγικό και συναισθηματικό, άλλοτε χορευτικό και διασκεδαστικό.

«ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ…» ξεχώρισε από την πρώτη προβολή του με τα ποσοστά τηλεθέασης να το επιβεβαιώνουν, αλλά και με την ενεργή συμμετοχή των τηλεθεατών στα social media. Το hashtag κάθε εκπομπής ήταν σταθερά πρώτο στα trends της βραδιάς.

Αντώνης Ρέμος

Αυτή την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 11 το βράδυ θα κρατήσουμε ζωντανές τις μουσικές αναμνήσεις από τις καλύτερες συναντήσεις μας «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA».

Αντώνης Ρέμος
Άννα Βίσση
Γιώργος Νταλάρας

Μέλισσες
Κωνσταντίνος Αργυρός
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Perma Serifos: Όταν η αρχιτεκτονική αντιμετωπίζει το τοπίο ως συνομιλητή
Η νέα εποχή στην ΕΡΤ με Στάθη, το νέο δίδυμο του «Καλημέρα Ελλάδα», Καραβάλτσιου, Κασόλη μετακομίζουν στο Ραδιομέγαρο, η μάχη για το ΕΚΚΟΜΕΔ, το comeback Σόμπολου, το τηλεοπτικό ρεκόρ του «Ώρα Μουντιάλ» και η νέα κίνηση Αλαφούζου
Μαριάννα Γουλανδρή-Φίλιππος Λαιμός: Χαλαρές στιγμές σε yacht στην Ύδρα
Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι με τον Argy (video)
Ο έρωτας δεν κρύβεται: Η αφιέρωση από σκηνής της Κέιτι Πέρι στον Τζάστιν Τριντό (βίντεο)
Αμαλία Κωστοπούλου: Γιατί άλλαξε επίθετο και ποιος πληρώνει τα έξοδά της στην Αμερική
Η Σοφία Βεργκάρα δοκίμασε γαλακτομπούρεκο στη Μύκονο (video)
Four Seasons Hotel Mykonos: Άνοιξε τις πόρτες του συνδυάζοντας τη διαχρονική πολυτέλεια με την αυθεντική ψυχή της Μυκόνου
Η Σίλια Κριθαριώτη στο πλευρό του Νίκου Τσάκου – «Τιμή μου να είμαι στην Κορέα για τον εορτασμό της TEN»
Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το καλοκαίρι τους στη Σχοινούσα και η συγκινητική εξομολόγηση