• LIFE&STYLE

    Στο πλευρό του Κ. Μητσοτάκη η οικογένειά του- H τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του

    μητσοτακης

    Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη


    Προεκλογική ομιλία παρέθεσε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και από το πλευρό του δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει η οικογένειά του.

    Πλήθος κόσμου παρευρέθη στο Θησείο, όπου βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλήσει για το όραμά του για την Ελλάδα την επομένη των εκλογών. Παρούσα στην ομιλία του ήταν και η οικογένεια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η σύζυγός του, Μαρέβα, αλλά και τα τρία τους παιδιά, η Σοφία, ο Κωνσταντίνος και η Δάφνη. Τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη έδειχναν ευδιάθετα και δε σταμάτησαν να χαμογελούν. Όλοι φαίνεται πως στηρίζουν έμπρακτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε αυτή του την προσπάθεια, που είναι αισιόδοξοι ότι θα έχει αίσιο τέλος.

    Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

    Λίγο αργότερα, η σύζυγός του, Μαρέβα, ανήρτησε μια φωτογραφία της ίδιας με τις δύο κόρες της, από το σημείο όπου διεξήχθη η προεκλογική ομιλία του κ. Μητσοτάκη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, η Μαρέβα Μητσοτάκη έγραψε: Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας! @kyriakos_ Thank you for your support!

    Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη από την προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:



    ΣΧΟΛΙΑ